Лайм

Як летить час: Лілія Ребрик в день народження старшої доньки показала зворушливі архівні кадри

Діані виповнилося 11 років

30 серпня – особлива дата для телеведучої Лілії Ребрик та хореографа Андрія Дикого, адже цього дня рівно 11 років тому вони вперше стали батьками – у пари народилася донька. У день народження Діани зіркова мама поділилася зворушливими кадрами з сімейного архіву, а також показала, якою вже дорослою та красивою стала їхня старша дівчинка.

Читайте також: Не повинні казати такі слова: Лілія Ребрик розповіла, як війна змінила її дітей.

"Як летить час... Сьогодні Діасі 11 років. Наша талановита красуня. Наша Зіронька. Наша Бусінка. Наше щастя", - написала телеведуча на щасливих кадрах, які опублікувала в Instagram-історіях.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

На теплих знімках можна побачити, як "дика сімейка" радіє своєму первістку та всіляко розвиває таланти дитини. Дівчинка пробує себе у кулінарній справі та займається хореографією. Схоже, дівчинка вирішила піти стопами батьків, які познайомилися на "Танцях з зірками", де Лілія Ребрик була учасницею, а Андрій Дикий - її партнером.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Свій 11-й день народження Діана зустріла на дачі сім'ї у Макарівському районі Київської області, територію якої батьки прикрасили повітряними кульками та іншими атрибутами свята. "Будь щасливою під мирним небом", - побажала Лілія своїй старшій доньці-іменинниці.

Читайте також: Щастя, що ми не звернули на дачу: Лілія Ребрик згадала, як із сім'єю виїжджала з Києва.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Ребрик та Дикий також виховують доньку Поліну, якій у квітні виповнилося 5 років. 4-й день народження молодшої дівчинки сім'я відзначала на Західній Україні, куди тікала від обстрілів. Телеведуча з чоловіком та дітьми перші місяці війни жили у її батьків у Чернівцях, пізніше Лілія та Андрій повернулися до Києва, а доньки залишились у бабусі з дідусем. Нині дівчатка живуть та ходять до школи у столиці.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Раніше Лілія Ребрик поділилася секретом щасливих стосунків у сім'ї.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil