Лайм

Скандальна блогерка Алхім назвала "нацизмом" заклики переходити на українську мову

Блогерка Анна Алхім, яка раніше обізвала мешканців західних областей України "заводом дебілів" через заклики говорити українською мовою, зробила чергову скандальну заяву. У YouTube-шоу Олександра Волошина "Трендсеттер" жінка емоційно відреагувала на запитання: "Чи мають всі говорити українською мовою, і чи нормально зневажати когось за те, що він говорить російською?"

Читайте також: 25-річний блогер Волошин похвалився, скільки квартир купив у Києві та який дохід має.

Анна Алхім Фото: скріншот YouTube

"У нас сильна незалежна країна, де люди можуть поводитися вільно. Ніхто не має права змушувати розмовляти українською. Навіть якщо зараз війна. Ті, хто хотів перейти і може це зробити, вони перейдуть. Харків завжди говорив російською, Одеса говорила російською", - висловилася Алхім.

За словами блогерки, вона не перестає бути патріоткою, коли розмовляє російською. Міняти свої звички, як і переставати слухати російську музику, вона не збирається.

"Я говоритиму так, як говорила завжди. Усі в цьому залі розмовляють російською, у Києві всі говорять російською мовою! Якщо всі перейдуть на українську мову, війна закінчиться? Так само і з російською музикою", - заявила Алхім.

"Якщо людям так комфортно, на**я їх змушувати говорити українською? Це маячня цілковита, це нацизм! Ви нацисти, бл**ь", - зі сміхом звернулася вона до своїх друзів у студії.

також: Хвастаєшся тачками та квартирами: Антон Тимошенко емоційно відповів ображеній блогерці Вербі.

Раніше Анна Алхім говорила, що слухає пісні російських виконавців на стрімінгових сервісах. Вона не прийняла того факту, що таким чином артисти з країни-агресора отримують гроші за прослуховування. "Я не розумію, як це я їм бабки відправляю? Де мені тоді слухати це?"

Також Алхім потрапила у скандал після ракетного удару по лікарні у Дніпрі. Напередодні блогерка розмістила інформацію про те, що у медзакладі перебуває багато українських військових. Через це її навіть звинувачували у "коригуванні" удару.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil