Лайм

Тиран і нарцис: колишня дружина актора Костянтина Войтенко звинуватила його в домашньому насильстві

Жінка розповіла про нещасливий шлюб

Актор та учасник шоу "Танці зі зірками" Костянтин Войтенко розлучився з дружиною Валентиною у 2022 році. Колишня пара давно говорила про кризу у стосунках, але у подробиці не заглиблювалася. Нині зірка серіалу "Будиночок на щастя" вже знайшов нове кохання, а Валентина Марініна зважилася на гучне визнання. Жінка стверджує, що була жертвою домашнього насильства з боку актора.

Читайте також: Важкий психологічний аб'юз: Мішина розповіла, чому розлучилася з батьком свого сина.

"Мій колишній чоловік - перверзний нарцис і насильник. Так знаю його я, колишня дружина і мама нашої спільної дитини. Він публічна людина, тато, яка час від часу радіє своїй доньці. Він - колишній, який обирав і обирає зі мною насильницькі форми спілкування: газлайтинг, погрози, фінансове, психологічне та фізичне насильство", - написала жінка в Instagram.

Фото: https://www.instagram.com/valya.marinina/

За словами Валентини, їй доводилось викликати поліцію після домашніх бійок, однак замість допомоги вона отримувала натяки: "Ви подумайте, може помиритеся? Інакше у нього виправні роботи, і він перебуватиме на обліку".

"Нічого, що я в синцях, і мене за волосся вночі викидали з власної квартири. Головне, що в сім'ях так "не прийнято" - писати заяви на чоловіків, ще й таких публічних і ніби пристойних", - обурилася Марініна.

Відсутність системи протидії домашньому насильству в Україні не дозволила жінці виставити колишнього з дому та заборонити йому наближатися до неї. На жаль, підтримку Валентина не могла отримати від рідних: її відмовляв навіть рідний батько.

Читайте також: Чоловік Брітні Спірс заявив, що вона зраджувала і били його: Сем Асгарі вимагає грошей.

"Я не зустріла на своєму шляху того, хто захистить та засудить насильство, тому що воно – норма українського життя", - пише жінка.

Окрім фізичного насильства, Валентина Марініна зіткнулася із психологічним. Після домашньої бійки Костянтин Войтенко нібито переконував її звернутися до психіатра, приймати пігулки, щоби стати "нормальною".

"Потім - тижневі ігри Кості в "мовчанку". Вони зводили мене з розуму. Синці загоїлися швидко. Газлайтинг та психологічне насильство травмували мене набагато глибше", - зізналася вона.

Фото: https://www.instagram.com/valya.marinina/

Жінка вже понад 5 років є клієнткою психотерапевтів, але лише зараз наважилася публічно заговорити про пережите.

"Вже рік я в офіційному розлученні, маю підтримку в Ірландії, де будь-яка форма насильства карається законом та громадською думкою. Точно знаю, що я сама тепер вмію інакше. Точно знаю, що я не винна", - продовжила Марініна.

На її думку, Войтенко не має бажання визнавати помилки, змінюватися і вибачатися перед нею. Жінка стверджує, що навіть після розлучення та переїзду їй доводиться "відбиватися" від його агресії та маніпуляцій.

Читайте також: Врегулювали мирно: Добринін висловився про майбутнє сина після розлучення з Квітковою.

"Говорю за себе і за тих, хто ще не готовий і не такий сміливий, як я. Так, мій колишній чоловік, відомий український актор Костянтин Войтенко, - домашній тиран з, імовірно, нарцистичним розладом психіки та насильник. Так, я теж обирала у стосунках із ним насильницькі форми комунікації. Я - колишня жертва, насильник і рятівник в одному флаконі. Мені дуже було соромно через це. Але я прийняла рішення і навчилася інакше".

Фото: https://www.instagram.com/valya.marinina/

Жінка хоче, щоб її поведінку в минулому, а також поведінку її колишнього чоловіка засудила спільнота.

"Костя, я ні тебе, ні твого оточення, ні ваших погроз та маніпуляцій більше не боюся. Я засуджую тебе і твою колишню поведінку публічно. Мені не страшний ні твій статус, ні твоя бульбашкова популярність", - звернулася вона до актора.

Валентину Марініну підтримали багато відомих колег, включаючи Ксенію Мішину, Наталку Денисенко, Олену Світлицьку. Сам Войтенко слова колишньої дружини поки що не коментував.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера

У Кенсінгтонському палаці відповіли, коли Кейт Міддлтон зможе повернутися до роботи та вийти в світ

Кейт Міддлтон зможе повернутися до королівських обов'язків лише після того, як їй дозволять це лікарі - заява палацу

Міша Коллінз, який приїхав до Києва, оголосив про збір на машину розмінування для рятувальників

Американський актор Міша Коллінз підтримує Україну - зірка оголосив про збір для рятувальників та відвідав підрозділ ДСНС у Києві