Лайм

Костянтин Войтенко у відповідь на звинувачення ексдружини в насильстві показав свою щасливу родину

Актор відреагував на слова колишньої коханої

Після розлучення з Костянтином Войтенко Валентина Марініна зважилася на гучне зізнання. Танцівниця заявила, що у шлюбі з актором була жертвою фізичного та психологічного насильства. Зірка серіалу "Будиночок на щастя" у відповідь на звинувачення екс-коханої показала щасливі фото своєї нової сім'ї.

Читайте також: Недороблений Вайнштейн: колишня дружина Кості Войтенка розповіла про його домагання до колег.

На особистій сторінці в Instagram Войтенко опублікував серію кадрів, на яких зображений зі своєю дівчиною, дизайнеркою та власницею бренду одягу Наталією Камінською, та двома дітьми: 6-річною дочкою Емілією від шлюбу з Марініною та 4-річним Степаном, сином обраниці. "Фотокартки нашої щасливої родини", – написав Костя.

Валентина допис колишнього назвала "маніпуляцією", а самого актора "царьком". Також Марініній не сподобалося, що Войтенко опублікував у соцмережах фото їхньої дитини у спідній білизні.

"Маніпулятор - він і в Африці маніпулятор. Йому не важлива дитина. Дитина - лише зброя, як і всі, навколо цього "царька". Добірка фото і те, що моя дитина у спідньому в інтернеті обіймає чужого хлопчика, це просто дно", - обурилася колишня дружина Войтенка.

Однак на цьому Марініна не зупинилася. Жінка показала переписку з колишнім чоловіком, де той звинувачує її у брехні та погрожує судом. Войтенко заперечує звинувачення у домаганнях до колег та заявляє, що в нього є лише одна жінка, з якою він дізнався, що таке "справжнє кохання" і "класний секс".

Фото: instagram.com/valya.marinina

Також Костянтин погрожує колишній дружині судом, якщо вона буде налаштовувати їхню дочку проти нього. І обіцяє оприлюднити аудіозапис, де мама Марініної нібито каже, що вона "вбиває дитину". "Як вам така маніпуляція? А тепер уявіть краплинами, м'яко, щодня, поступово, 6 років", - пише танцівниця.

Фото: instagram.com/valya.marinina

Фото: instagram.com/valya.marinina

Далі Войтенко заявляє, що має відеодокази, де Валентина кидається на нього в машині при дитині. Він називає колишню дружину "хворою" і погрожує піти до суду, якщо вона не припинить публічно брехати.

Фото: instagram.com/valya.marinina

Раніше Валентина Марініна заявила про брехню на проекті "Танці з зірками", де брав участь її колишній чоловік.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі