Лайм

Недороблений Вайнштейн: колишня дружина Кості Войтенка звинуватила його в домаганнях до колег

Валентина Марініна вірить словам інших жінок

Колишня дружина українського актора Костянтина Войтенка Валентина Марініна зробила гучне зізнання: у шлюбі вона була жертвою фізичного та психологічного насильства. Жінка стверджує, що їй доводилося викликати поліцію після домашніх бійок, Войтенко за волосся викидав її з квартири та намагався виставити психічно неврівноваженою.

Читайте також: Важкий психологічний аб'юз: Мішина розповіла, чому розлучилася з батьком свого сина.

Фото: https://www.instagram.com/valya.marinina/

Після того, як Марініна поділилася пережитим, з нею зв'язалося кілька жінок, які розповіли про домагання з боку актора. Валентину дуже розлютили нові подробиці про колишнього чоловіка і вона поділилася ними з підписниками.

"Отримала повідомлення, і не одне. Він ще й зрадник!" - написала вона в Instagram-сториз і показала скріншот переписки, в якій колега Костянтина повідомила про їхні неробочі стосунки.

"Познайомилися на знімальному майданчику, почали спілкуватися. До сексу не дійшло тільки тому, що я в якийсь момент запитала у жартівливій формі, чи є дівчина. Він сказав ТАК, є наречена. На цьому я закінчила такі стосунки. Кілька разів записувалися, але вже в іншому руслі було спілкування", - йдеться у повідомленні.

Фото: https://www.instagram.com/valya.marinina/

Інша жінка з кінобізнесу розповіла, що Войтенко натякав їй на секс: "Я одного разу ніяково прсміялася, і все звелося на жарт. Потім цих жартів стало багато. Розповіла своєму, і я перестала взагалі з ним спілкуватися і відповідати на повідомлення".

Читайте також: Суд зняв із Кевіна Спейсі всі звинувачення у сексуальних домаганнях.

"Я навіть цього не знала! Це що, у нас недороблений Харві Вайнштейн? - обурилася Валентина. - Жінки! Це сексуальні домагання! Якого ви мовчите про це?! Я шокована кількістю гною, що тече з цього прища".

Марініна додала, що шокована тим, що навіть публічні люди виявилися неосвіченими у темах домашнього насильства, сексуальних домагань та насильства загалом. Вона вважає, що своїм мовчанням та "розумінням" люди підкріплюють лояльність та толерантність до насильства в Україні.

"Тепер уже я зла. І докладу максимум зусиль, щоб насильник не пропагувався на національному телебаченні", - висловилася вона про Войтенка, який нині знімається у 5 сезоні телесеріалу "Будиночок на щастя" з Наталкою Денисенко, Віталіною Біблів, Назаром Задніпровським та іншими відомими акторами.

Фото: https://www.instagram.com/valya.marinina/

Нагадаємо, що Костянтин Войтенко та Валентина Марініна були одружені 7 років, у них є спільна дочка. 2022 року пара офіційно розлучилася. Через півроку після розлучення актор почав публікувати у мережі фотографії з новою коханою.

Після слів про пережите насильство Марініну підтримали багато публічних людей, включаючи Олену Світлицьку, Аліну Доротюк, Анну Сагайдачну, Ксенію Мішину, Катерину Тишкевич, Аліну Шаманську, Машу Єфросиніну, Анатолія Анатоліча і навіть Наталку Денисенка - партнерку Войтенка по серіалу "Будиночок на щастя". При цьому ані сам Костянтин, ані "Новий канал", який знімає його у своєму проекті, не зробили жодних публічних коментарів. Більше того, коментарі в Instagram "Нового каналу" наразі закриті.

Раніше прокуратура визнала соліста Rammstein Тілля Ліндеманна невинним у зґвалтуванні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Свідомо обираю цей шлях: після повернення з Польщі українська режисерка вступила до лав ЗСУ

Олена Апчел, яка 4 роки жила у Польщі, повернулася в Україну та поповнила лави ЗСУ - режисерка прокоментувала рішення

Рятуюся знеболювальними: Віктор Павлік висловився про своє самопочуття після операції на серці

Віктор Павлік розповів, як себе почуває після операції на серці - артист висловився про заборони та період реабілітації

Пропагандист Нікіта Джигурда, який є уродженцем Києва, може долучитися до російської армії

Росіянин Нікіта Джигурда збирається вступити до лав російської армії - про це заявила російська преса та озвучила подробиці