Лайм

Більше не разом: колишня дружина Остапчука розійшлася з новим коханим

Стосунки пари тривали трохи більше півроку

Після розлучення з Володимиром Остапчуком у жовтні 2022 року Христина Горняк не афішувала особисте життя, але й не приховувала, що зустріла нового чоловіка. Втім кохання виявилося недовгим, і вже через 8 місяців пара розійшлася.

Читайте також: Дружина Остапчука Катерина Полтавська показала, як зав'язалися їхні стосунки: фото.

Нещодавно нотаріус, яка зараз більшу частину часу живе у Відні, повідомила у своєму Instagram, що переїхала у нову квартиру. Підписники поцікавилися, чи допомагав її бойфренд з переїздом і чи живуть вони разом. Христина відповіла, що в Австрії живе і завжди жила сама, а також зізналася, що роман добіг кінця.

Фото: instagram.com/kristygor

За словами Христини, все дуже заплутано та емоційно. Однак вона вдячна коханому за 8 місяців, сповнених теплих моментів. "Зараз ми не разом... Не знаю, що чекає завтра, але думаю, що те, що сталося, виправити дуже складно", - сказала блогерка.

Фото: instagram.com/kristygor

Водночас Горняк не втрачає оптимізму і вірить, що скоро зустріне людину на все життя.

"Завжди говорила: ми зустрічаємо людей на різний період та термін у житті. Когось на 3 роки, когось на 8 місяців, а когось на все життя. Тому "далі буде"...", - переконана колишня дружина Володимира Остапчука.

"Але повірте, я така ж людина як і ви. І плачу, буває. Просто блін, я хочу зараз вас запитати: пам'ятаєте колись у вас точно було в житті таке розставання, такий біль, що здавалося, що все, життя закінчилося, що більше так як його кохати не будете, і все, здавалося, що помрете. І що? Хочу запитати вас: не померли ж? Чекаєте на мої відповіді - жива. І зараз не помремо. Переживемо 100%", - додала Христина.

Фото: instagram.com/kristygor

Одна з підписниць порушила тему розлучення з Остапчуком. Христина сказала, що не хоче копатися в минулому і попросила більше не ставити запитань про її невдалий шлюб.

"Я розлучена 11 місяців, це ще трохи і буде рік, ну скільки ми можемо в тому минулому порпатись... Прошу вас, я і так на терапії проходжу деякі моменти із подружнього життя. І скажу, не з приємних вони. Це моє минуле життя, його не закреслити, але ключове "минуле", - сказала блогерка і додала, що єдине, що її зараз хвилює, то це невирішене питання із спільним будинком.

Фото: instagram.com/kristygor

Тим часом Остапчук із новою дружиною продовжує облаштовувати будинок, частина якого належить Христині Горняк. Пара показала, як виглядатиме дитяча та інші кімнати.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші