Лайм

Зрадниця Повалій виступила в окупованому Луганську: її представили як "народну артистку Інгушетії"

Артистка підтримує пропутінський режим

Співачка-зрадниця Таїсія Повалій після участі у пропагандистському фестивалі, де очорнила Україну та зізналася у любові Росії, виступила в окупованому Луганську. Уродженка Київщини розважала окупантів і колаборантів на відкритті оновленого меморіального комплексу "Гостра Могила", який було реконструйовано за дорученням Путіна.

Читайте також: Зрадниця Повалій похвалила Путіна за війну в Україні та подякувала РФ за захист.

Відео з її виступом на "патріотичному" концерті розмістили на фан-сторінці в Instagram. Повалій заспівала "На дальнем берегу" у дуеті з російським актором Олександром Михайловим, який відкрито підтримує армію РФ та вбивства українців.

Фото: instagram.com/tpovaliy_best

Повалій позбавили звання Народної артистки України, і тепер російські ЗМІ та видання так званої ЛНР представляють уродженку Київщини як "народну артистку Інгушетії" - одного з суб'єктів РФ на Кавказі.

На заході засвітилася ще одна поплічниця кривавого режиму Путіна російська співачка Лариса Доліна, яка у дитинстві жила в Одесі. Розважали вбивць та терористів в окупованому Луганську також інші путіністи, серед яких актори Володимир Стеклов та Сергій Шакуров.

Фото: скріншот інформаційного ресурсу так званої "ЛНР"

Нагадаємо, нещодавно Повалій виступила на фестивалі патріотичної пісні "Время героев" в Уфі, а також на гала-концерті конкурсу "ПесниZаРодину" в Кемерово, де розважала громадян країни-терористки піснею про "неподкупную Русь".

Зі сцени зрадниця зізналася "великій країні" Росії та її мешканцям у любові: "Хочеться сьогодні сказати слова подяки улюбленій країні, великій країні. Росія, я люблю тебе. Люблю вас, мої дорогі". А також заявила, что українцям "не вистачає духовного виховання".

Раніше Таїсія Повалій похвалилася, як змусила 80-річну маму переїхати до Москви під час війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску