Лайм

Одружуємося вдруге: Олексій Суровцев анонсував весілля зі своєю ексдружиною

Пара розлучилася у 2020 році

Актор Олексій Суровцев, який раніше зробив пропозицію своїй колишній дружині Ксенії, назвав дату весілля з коханою. Пара знову обміняється клятвами та обручками 10 вересня 2023 року. Святкову подію вони влаштовують через 3 роки після розлучення, яке ініціював сам Олексій.

Читайте також: Ми погуляли: Олексій Суровцев та його дружина розповіли, як зійшлися після розлучення.

"До весілля три дні! Так, ми одружуємося вдруге! Таке можливо, і нам все одно, хто і що про це думає, хто говорить про "двічі в одну річку" і так далі. Наше життя - наші правила!" – написав щасливий наречений в Instagram.

Фото: https://www.instagram.com/surovtsev.alexei/

"Найголовніше, що ми зрозуміли, що хочемо доїхати до кінцевої зупинки. І їхати ми будемо найдовшим і найкрасивішим маршрутом", - романтично описав він їхнє рішення.

Актор зізнався, що боявся весілля через складнощі організації, але все ж зважився влаштувати свято, про яке мріяла Ксенія. За словами Суровцева, на весіллі будуть присутні лише найближчі та найдорожчі люди.

Нагадаємо, що Олексій та чемпіонка України з еротичного танцю Ксенія Суровцеви були у шлюбі 12 років, а у 2020 році розлучилися. Після цього актор завів роман із бодібілдеркою Анною Скворцовою. У 2021 році пара розпалася, а після початку повномасштабної війни Суровцев та його колишня дружина знову зійшлися.

Читайте також: Дженніфер Лопес показала кадри романтичного весілля з Беном Аффлеком у першу річницю їхнього шлюбу.

Фото: https://www.instagram.com/surovtsev.alexei/

"У нас була відпустка. Ми погуляли. Хтось більше, хтось менше - неважливо. Ми дали собі таку відпустку від стосунків для того, щоб зрозуміти, що в житті найважливіше, - говорив Олексій в інтерв'ю Аліні Доротюк. - Вона була проїздом у Києві. Ми зустрілися на каву і я зрозумів, що ось вона, та людина, з якою я хочу зустріти старість. Напевно, це і не давало мені поринути у ті стосунки, які у мене були з Ганною. Я не відпускав Ксюшу із голови".

Тим часом актор Костянтин Войтенко вирішив судитися з колишньою дружиною через звинувачення в домашньому насильстві.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували