Лайм

Комусь треба влаштовувати скандали: команда Данилка висловилася про його зустріч з росіянином

Представники знаменитості відреагували на гучну реакцію користувачів

Під час концертного туру у США український виконавець Андрій Данилко зустрівся із російським шоуменом Рустамом Солнцевим. Це стало причиною для бурхливого обговорення у соцмережах, а також критики у бік артиста.

У команді знаменитості не стали відтягувати з поясненнями та прокоментували ситуацію, що склалася. Зокрема, у коментарі "Фактам ICTV" менеджер співака зазначив, що Рустам Солнцев зайшов після виступу до Данилка у гримерку, аби подякувати та висловити йому повагу.

Читайте також: Це я зараз розумію: Андрій Данилко розповів, чому у нього не склалося із сім'єю.

Данилко та СолнцевФото: instagram.com/solncevrusya

"Про який скандал тут може йтися? Особливо з огляду на антивоєнну й антипутінську позицію Солнцева. Та й хто з прихильників російської агресії прийде на концерт під ліричною назвою "Путін, щоб ти здох?". Просто комусь треба влаштовувати скандали, щоб не випадати з медіа-простору. А ми будемо продовжувати робити свою справу", - висловився представник Андрія про його зустріч із росіянином.

Нагадаємо, скандал виник після того, як блогер Олексій Голубоцький у своїх соцмережах звернув увагу на зустріч Данилка із Рустамом. Голубоцький написав у Facebook, що "Данилко позує в обіймах хорошого росіянина" і "не придумав нічого кращого, аніж як зніматися у відео разом з зіркою "Дому-2", який, до слова, "отримав популярність завдяки скандалам, бійкам та обливанням помиями усіх, з ким мав справу".

"Фу, Данилко, для чого тобі це? А нам це за що? У США більше немає з ким зустрічатися для запису відосіків? В Америці ж є адекватні українські медіа і адекватні українські блогери. Чому не зустрічатися з ними?

Це вже не перший подібний зашквар Данилка-Сердючки. В Україні він старанно вибудовує собі патріотичний імідж, а за кордоном його так і тягне до "хороших рускіх". У лютому на концерті в Іспанії Данилко потяг на сцену російського алкоголіка і психічно хворого актора Паніна, щоб теж привселюдно обійматися і цілуватися з ним. В інтернеті багато відео про це", - йдеться у публікації Олексія.

пост ГолубоцькогоФото: facebook

До США виконавець ролі Верки Сердючки прибув в рамках концертного туру. У цій країні у нього запланована низка заходів, на яких він разом зі своєю командою виступає з використанням української символіки. Також з опублікованих у мережі роликів видно, що на концертах Данилка панує доволі патріотична атмосфера.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували