Лайм

Андрій Данилко зізнався, чому на людях не знімає чорну маску з підборіддя

Експеримент із стилем став для артиста психологічним захистом

Образ Вєрки Сердючки витканий з епатажу та гумору, але сам Андрій Данилко – повна її протилежність. У звичайному житті артист змінює яскраве сценічне вбрання на чорний одяг, а також постійно носить кепку та чорну маску на підборідді. В інтерв'ю "Голосу Америки" Данилко назвав причину такого стилю, а також розповів про своє здоров'я після крововиливу у зв'язку під час європейського турне.

Фото: instagram.com/v_serduchka/

"Коли я сів у проект "Маска", знімальний період займав тиждень. І треба ж весь час у чомусь бути. Я собі придумав цю маску, якусь чорненьку адідасочку та кепочку. Це дуже зручно: ти не морочишся через одяг, залишається купа часу. Мені казали: "А що він весь час у масці сидить?" Я відповідав: "А як називається проект?" Маска. В чому питання? Що тут нелогічного?" Але згодом я зрозумів, що мені стало дуже зручно в масці перебувати. Ніби я захищений. Може через це я ніколи не грав себе, а грав персонажа - Сердючку, - зізнався виконавець. - З моменту 24 лютого я виходив дуже часто в ефір. Близько 10 інтерв'ю та включень було на день. І я пообіцяв, що зніму маску, коли закінчиться війна. Пообіцяв, тому дотримуюся. Я, звичайно, не думав, що це так затягнеться".

Фото: instagram.com/v_serduchka/

Читайте також: Андрій Данилко розповів, чому у нього не склалося із сім'єю.

Данилко прокоментував і свій стан здоров'я, який став предметом спекуляцій російських пропагандистів. Ті стверджували, що артист має психічну хворобу, тому не може виступати.

"Це, звичайно жахливо. Мені завжди дуже шкода організаторів, але це форсмажор. У Неаполі я взагалі не говорив. Довелося вколоти подвійну дозу препарату, після якого я, на жаль, не міг взагалі говорити. Але я так більше не робитиму ніколи. Буквально другий тиждень пішов, як я розмовляю, - розповів він. - А так я взагалі не говорив. Я вже мовчу щодо співу. Мені лікар сказав: "Андрію, ще одна подібна ситуація, і ви можете назавжди втратити голос". Ми всі не молодіємо, працюємо на повну котушку, і такий графік - це дуже складно. Але я зараз займаюся собою. За місяць у мене була така зміна в голові: ось це я робити не буду, ось це я їсти не буду, в цю компанію більше не піду. Треба займатися собою, бо з цими переїздами стало складніше".

Фото: instagram.com/v_serduchka/

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни