Лайм

Учасниця "Міс Україна" після дискваліфікації підтвердила, що зустрічається з російським бізнесменом

Стосунки з "хорошим" росіянином зав'язалися під час війни

Цього року конкурс "Міс Україна" проходить зі скандалом. Декількох конкурсанток викрили у зв'язку з РФ, після чого дівчат виключили зі списку учасниць. Дискваліфікована Ірина Піляєва прокоментувала звинувачення на свою адресу.

Читайте також: Конкурс "Міс Україна Всесвіт" змінив назву через скандал з учасницями "Міс Україна-2023".

В інтерв'ю Оліцькій Піляєва, яку звинуватили у зв'язку з російським бізнесменом Олександром Орловим, підтвердила свої стосунки з ресторатором. Зазначимо, що до повномасштабного вторгнення росіянин був спонсором "Міс Україна" та співвласником елітних київських ресторанів.

Фото: instagram.com/irene_pily

За словами 23-річної Ірини, з 52-річним Олександром вона перебуває у серйозних стосунках, які почалися під час великої війни. Піляєва запевняє, що Орлов підтримує Україну та не веде бізнес у Росії.

"Так, ми з ним у серйозних стосунках уже з весни. Ми з ним познайомилися ще задовго до війни в Києві. Що я можу сказати про його позицію? По-перше, якщо зайти до нього до Instagram, подивитися його пости з 24 лютого, то ви побачите підтримку України. Тобто не можна сказати, що це людина не підтримує Україну, не можна сказати, що це зовсім аполітична людина. Тому що він одразу висловив свою позицію. Сказав "ні війні", не промовчав. Насправді, він розвиває свою мережу ресторанів вже давно за межами Росії. Наскільки я знаю, бізнесу в Росії він уже не має, він туди не їздить. Все, що його зараз пов'язує з РФ – це лише червоний паспорт", – запевнила дівчина.

Фото: YouTube

Піляєва додала, що Орлов підтримує українців не лише на словах, а й допомагає фінансово. З її слів, росіянин вивіз своїх співробітників до Європи, де допоміг працевлаштуватися.

Ірина зізналася, що більше її зачепили не звинувачення у зв'язку з росіянином, а чутки про те, що вона пов'язана з ескортом.

"Я готова зрозуміти людей, які не можуть сприймати зв'язок з Росією, чи це є паспорт чи якісь стосунки з людьми звідти. Якби до мене була тільки ця претензія, що поряд зі мною чоловік із російським паспортом, я, можливо, зрозуміла б. Але пішов хейт і наклеп, що я не просто зустрічаюся з людиною, а що я ескортниця. І це було найогидніше. Я з людиною в серйозних стосунках. І порівнювати мене з ескортом, ну, вибачте, я цього терпіти не буду", - сказала вона.

Фото: YouTube

Раніше українка з Херсона, яка перемогла на конкурсі "Місіс Світу 2023", трималася за руки з росіянкою. Після критики українців Ірина Безсмертна пояснила свій вчинок.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Станом на 7 травня представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil знаходяться на 4 місці у таблиці прогнозів букмекерів

У США пройшов бал Інституту костюма Met Gala 2024: найкращі образи зірок

В якому вбранні зірки з'явилися на килимовій доріжці Інституту костюма Met Gala 2024

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу