Лайм

Вікторія Маремуха розповіла, чому погодилася на вільні стосунки з чоловіком-французом

Жінка поділилася подробицями особистого життя

Українська блогерка та учасниця шоу "Супермодель по-українськи" Вікторія Маремуха, яка у 2022 році народила первістка, живе з чоловіком-французом у вільних стосунках. Жінка не приховує, що вони з Луї можуть безперешкодно "розважатися" на стороні, і такий формат шлюбу їх влаштовує.

В інтерв'ю Маші Єфросиніній Маремуха розповіла, чому погодилася на вільні відносини, в чому бачить їхні плюси і як справляється з ревнощами.

Читайте також: Була загроза викидня: Вікторія Маремуха розповіла про проблеми з вагітністю під час війни.

Фото: https://www.instagram.com/vicky_mare/

"До мене Луї завжди був у вільних стосунках. Коли ми познайомилися, він мені про це сказав. Три роки ми були в класичних відносинах. Потім у нас сталася криза. У нас не було сексу, у мене був ендометріоз та знижене лібідо", - розповіла Вікторія.

Коли чоловік зробив їй пропозицію, а потім зрадив, Маремуха покинула француза. Невдовзі після розставання обоє почали займатися з психологом, помирилися та одружилися. При цьому Віка та Луї домовилися, що у них можуть бути інші сексуальні партнери.

"Кажуть, що це я пішла на поводу, що я не маю своєї думки, що я під нього прогнулася. Але це був мій вибір, - заявила Маремуха. - Це не означає, що ми з Луї постійно в пошуку партнера. По факту на це у нас немає багато часу. Ми просто домовилися, що в майбутньому нам ок, і ми будемо відвертими. При цьому мені цікаво, хто в нього є, а йому – ні".

Читайте також: Ми погуляли: Олексій Суровцев та його дружина розповіли, як зійшлися після розлучення.

Фото: https://www.instagram.com/vicky_mare/

Блогерка не заперечує, що прийняти такий вид стосунків – складне рішення, бо тобі треба справді довіряти коханій людині. Сьогодні такий формат влаштовує обох, тому Маремуха задоволена своїм шлюбом.

"Я ніколи не уявляла життя з одним чоловіком. Мені мало чоловіків подобається, але у мене дуже багато кохання всередині. Я можу любити і інших, і для моєї енергії це важливо. Я люблю пристрасть на початку стосунків, мені це потрібно. Я знаю, що воно минає, починається побут, і романтика згасає. Я кайфую, заряджаюсь, у мене самооцінка одразу зростає. Нам це підходить. Мені від цього класно", - розповіла жінка про плюси вільних стосунків.

Замість ревнощів, вона вбачає у романах чоловіка мотивацію.

"Мені важливо тримати себе в тонусі. У зоні комфорту я швидко розслабляюся. Якщо він покаже фото, а вона красива, для мене це стимул стежити за собою, розвиватися. Щоб бути цікавою і партнерові своєму, і іншим партнерам. Ми вибрали таку форму, і кайфуємо від цього", - стверджує Вікторія.

Фото: https://www.instagram.com/vicky_mare/

Раніше актор Тарас Цимбалюк назвав причину розлучення з Тіною Антоненко. Нині він у стосунках із бізнес-вумен Світланою Готочкіною.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа