Лайм

Скандал на "Міс Україна 2023": учасниць звинувачують у відсутності громадянської позиції

Конкурс пропонують бойкотувати

Національний конкурс "Міс Україна" потрапив у скандал через претенденток на корону. Комік Андрій Лузан звернув увагу, що деякі учасниці 2023 року не публікують у соцмережах жодної інформації про війну і пов'язані з росіянами.

Читайте також: Скандал на "Міс Всесвіт": учасниці з Індонезії розповіли про домагання організаторів конкурсу.

За словами шоумена, одна з кандидаток, а саме Ксенія Магера з Хмельницької області, давно не проживає в Україні і любить РФ. Дівчина, яка зараз живе в Дубаї, нібито дружить з росіянкою і брала участь у конкурсі "Майбутнє Росії".

Фото: instagram.com/luzannnn

Фото: instagram.com/luzannnn

Також Ксенія відвідувала ресторан в ОАЕ, власником якого є російський бізнесмен Аркадій Новіков, який очолював штаб Путіна на виборах.

Фото: instagram.com/luzannnn

Фото: instagram.com/luzannnn

Також на сторінці українки немає слів підтримки рідної країни або інформації про повномасштабне вторгнення. Натомість у перші місяці війни Магера публікувала цинічні дописи.

Читайте також: Куди він дівся? Комік Андрій Лузан обурився мовчанням Олега Винника під час війни.

Фото: instagram.com/luzannnn

Комік розповів, що Ксенія – не єдина "патріотка" України. Учасниця на ім'я Катерина Чувашова любить слухати російську співачку Інстасамку, а її батько нібито – затриманий СБУ співробітник ФСБ, який здавав росіянам позиції ЗСУ. Ще одна учасниця зустрічається з російським олігархом - власником конкурсу "Міс Україна".

Фото: instagram.com/luzannnn

Фото: instagram.com/luzannnn

"Це лише частина інформації про учасниць. Багато з них, за словами колег з модельних агентств, відвідують тусовки російських олігархів у Куршавелі в якості ескорту", - додав Лузан.

Андрій також розповів, що з ним зв'язалася близька людина двох конкурсанток і розповіла, що деяких дівчат у цей проект затягують різними вмовляннями та маніпуляціями. А потім не дають просто так піти.

"Тому прошу вас без агресії до всіх підряд конкурсанток. Є конкретні учасниці, по яким я навів факти. По іншим давайте розбиратись або домагатися скасування конкурсу", - зазначив комік.

Фото: instagram.com/luzannnn

Також Лузан нагадав, що "Міс Україна" та "Міс Україна Всесвіт" - абсолютно різні конкурси, з різними організаторами.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування