Лайм

Іван Клименко запропонував учасницям "Голосу країни" об'єднатися в дует: що відповіли вокалістки

Тренер придумав спосіб залишити дівчат у шоу

Тренер "Голосу країни-13" Іван Клименко запропонував двом своїм підопічним об'єднатися в дует. Вокалістки підкорили серце музиканта на "вокальних батлах", і він зважився на творчий експеримент.

Читайте також: "Ой, мамо, люблю Гриця": учасники "Голосу країни-13" вразили виконанням української народної пісні.

У 5 випуску шоу на сцену вийшли логіст-музикант Андрій Засік, вокалістка з унікальним тембром Олександра Ройко та колишня спортсменка Ольга Щербак. Учасники виконали пісню "Повільно" молодого артиста ADAM. Свій виступ тріо супроводжувало грою на укулеле.

Фото: instagram.com/shcherbolka

Після виступу багато хто думав, що Іван дасть шанс Андрію, адже в його команді він єдиний хлопець, але Клименку більше сподобалося звучання дівчат. Продюсер запропонував учасницям об'єднатися в дует. Оля погодилася без вагань, а для Саші пропозиція тренера стала повною несподіванкою.

"Це, напевно, те до чого я була найменше готова. Мені дуже складно поєднуватися з іншими людьми. Вперше, коли я співала взагалі з кимось, це було один раз, випадково, з Дімою Монатиком. Більше я в житті ні з ким не співала, завжди була сама", - сказала володарка унікального голосу.

Дівчина додала, що "Голос країни" для неї - велика мрія, і якщо є можливість продовжити свою участь у проекті, вона була б рада. Таким чином, Саша Ройко та Оля Щербак продовжать далі шлях на проекті як дует, а Андрій Засік в наступний етап не пройшов.

Нагадаємо, у 2023 році "вокальні батли" проходять за новими правилами. Учасники виступають не лише у дуетах, але також у тріо та квартетах. Вибір складу вокалістів для виступу залишається за наставниками. Після цього етапу в кожній команді залишиться лише по чотири учасники. Підтримують тренерів у нелегкому виборі вокалістів зіркові радники.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

П'ятий шлюб у 93 роки: медіамагнат Руперт Мердок одружився з колишньою тещею Романа Абрамовича

Руперт Мердок одружився з росіянкою Оленою Жуковою, яка була тещею бізнесмена Романа Абрамовича - фото

Суворі обмеження: Тимур Мірошниченко відверто розповів про складнощі другого усиновлення

Тимур Мірошниченко розповів, чому йому з дружиною не вдається встановити другу дитину - шоумен назвав певні характеристики

Далі свого носа не бачить: український продюсер розкритикував Олега Кензова, який живе за кордоном

Вадим Лисиця розкритикував Олега Кензова, з яким співпрацював у минулому - чоловік назвав артиста тупим