Лайм

Знайшли кохання не з першого разу: хто з українських зірок найчастіше розлучався

Невдалий досвід не завадив цим знаменитостям знову повірити у почуття

Серед представників українського шоу-бізнесу є чимало тих, хто знайшов нове кохання під час війни, а також тих, хто неодноразово розлучався. Детальніше про знаменитостей, які зустріли свою другу половинку не з першого разу, - читайте далі на theLime.

Читайте також: Вже не маленькі: діти українських зірок, які здивували дорослим виглядом.

Віктор Павлік

57-річний артист наразі одружений учетверте - на своїй концертний директорці Катерині Репяховій, яка молодша за нього на понад 20 років. У червні 2021 року у пари народився син Михайло.

Фото: instagram.com/repyahovakate

До шлюбу з Репяховою співак був одружений з Ларисою Созаєвою, з якою у нього народився син Павло. Хлопця не стало у 2020 році після дворічної важкої боротьби з онкологією.

Від другого шлюбу Павлік має дочку Христину, якій наразі 34 роки. Першою дружиною чоловіка була обраниця на ім'я Лідія. У стосунках колишніх закоханих народився син Сашко. Наразі йому 37 років, він у шлюбі і має сина.

Ірина Білик

Співачка була заміжня тричі. Першим її чоловіком був модель Андрій Оверчук, за якого вона вийшла заміж у 1998 році, проте у 2002 закохані вирішили розійтися. У період стосунків у пари народився син Гліб у 1999 році.

Після розставання з Оверчуком Білик поринула у нові стосунки з шоуменом Дмитром Коляденком. Вони не пішли під вінець, проте були разом з 2004 по 2006 рік. Наразі, як відомо, колишні закохані підтримують спілкування і інтригують шанувальників спільними фото у соцмережах.

Фото: .instagram.com/bilyk_iryna

Тим не менше, після розставання з Коляденком, в 2007 році, артистка розпочала стосунки з танцівником з Дмитром Дікусаром. Того ж року пара одружилася у Ріо-де-Жанейро. Проте за 3 роки, у 2010-му, вони оголосили про розставання.

Після шлюбу з Дікусаром Білик мала ще один - її третім законним чоловіком став російський продюсер, фотограф і художник азербайджанського походження Аслан Ахмадов. У шлюбі у пари народився син Табріз. Хлопчик з'явився на світ за допомогою сурогатного материнства. У квітні 2021 року Білик повідомила, що розстається з Ахмадовим.

Читайте на тему: Розійшлися через ревнощі і знову говорять про кохання: що відомо про стосунки Білик і Коляденка.

Володимир Остапчук

Ведучий та шоумен теж не з чуток знає, як це розлучатися. Нещодавно він одружився втретє - на 23-річній журналістці Катерині Полтавській, з якою живе разом та планує переїзд до будинку під Києвом.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

До Полтавської Остапчук був у шлюбі з юристкою Христиною Горняк, з якою на даний момент вирішує питання майна після розлучення.

Першою обраницею чоловіка була Олена Войченко, з якою він був разом протягом 13 років. У шлюбі у пари народилося двоє дітей: донька Емілія та син Еван-Олександр. Як відомо, зараз перша дружина Остапчука разом з дітьми живуть у США.

Олег Гусєв

Футболіст наразі одружений втретє. Від першого шлюбу він має доньку Олександру. Другою його обраницею стала жінка на ім'я Марія, разом з якою він перебував 8 років. Наприкінці 2021 року пара оголосила розставання. Втретє Гусєв одружився на жінці на ім'я Валерія. Подробиці стосунків та весілля його обраниця розсекретила в Instagram, де опублікувала романтичні кадри.

Фото: instagram.com/oleg.gusiev

Читайте на нашому сайті: Не тільки Віктор Павлік з дружиною: відомі пари з великою різницею у віці.

Ірена Карпа

Українська письменниця та журналістка теж не з чуток знає, як це знайти кохання з першого разу. Вона була у шлюбі кілька разів, і наразі заміжня вчетверте. У травні 2008-го Карпа вийшла заміж за київського журналіста Антона Фрідлянда. Влітку наступного року закохані розлучилися. У тому ж році Ірена вступила в шлюб з американським фінансистом Норманом Полом Генсеном. У серпні 2010 року у пари народилася донька Корена-Джіа, у липні 2011-го - дочка Кайя. У вересні 2014 Карпа зізналася, що розійшлася з Гансеном.

Вчетверте вона пішла під вінець у жовтні 2018-го – її обранцем став громадянин Франції Людовик Кирило Требюше.

Фото: instagram.com/qarpa

Олександр Пономарьов

Співак був одружений двічі. Першою його дружиною була Олена Мозгова, з якою він розлучився через невірність. Тоді артист сказав, що не зміг пробачити зраду. Другою обраницею виконавця була Вікторія Мартинюк. Проте вже за чотири з половиною роки вони розсталися, оскільки жінка поставила чоловіку ультиматум: або вона або донька співака Женя, яка жила з батьком після розлучення з Мозговою. "Я сказав, що доньку вибрати не можу, вона вже обрана. А дружину можу. Так ми й розійшлися", - прокоментував це Олександр.

Наразі Пономарьов не приховує, що зустрів нове кохання, проте розкривати якісь подробиці стосовно цього він не поспішає.

Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Слава Камінська

Колишня учасниця жіночого поп-гурту "НеАнгели" була заміжня: першим чоловіком був київський бізнесмен Євген, другим - пластичний хірург Едгар Камінський. У другому шлюбі народила двох дітей – сина Леонарда та доньку Лауру. З Едгаром Камінським офіційно розлучилася у 2019 році, проте прізвище екс-обранця вирішила залишити.

Наразі співачка має нові стосунки, проте показувати коханого та розповідати щось про нього прихильникам вона також не поспішає та тримає інтригу.

Фото: instagram.com/babaslavka

Читайте на тему: Написала зопалу: Слава Камінська пояснила свою заяву про неповернення до України.

Надія Матвєєва

54-річна ведуча була у шлюбі двічі, і від першого шлюбу вона має 26-річного сина Владислава. На даний момент жінка у стосунках із чоловіком, який на 20 років молодше за неї. "Він молодший на 20 років. Я з цим табу жила. Я вважала, що такі стосунки не мають сенсу. Навіщо ці проблеми? Але мої стереотипи зруйновані життям, я дозволила цьому статися і отримую від цього задоволення", - коментувала Матвєєва нове кохання у своєму житті.

Фото: instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо