Лайм

Відомий продюсер заявив, що Кондратюк стягує борг Козловського з його військової зарплатні

Вадим Лисиця заступився за артиста

Віталій Козловський винен своєму колишньому продюсеру Ігорю Кондратюку велику суму грошей. Спочатку вона становила 9 млн. гривень, а зараз – близько 2 млн. У недавньому інтерв'ю Кондратюк заявляв, що мобілізація співака – не привід пробачати йому борг.

"Конфлікт був, суди були. Всі він програв. Винен мені гроші, нічого не виплачує. Це його життя. Мене цікавить тільки те, чи виконає він те, що йому наказано судом", - сказав шоумен Славі Дьоміну.

Читайте також: Він би мене закатав у асфальт: Козловський розповів про борги перед Кондратюком.

Фото: https://www.facebook.com/vadymlysytsia

Нині відомий український продюсер Вадим Лисиця поділився спільним фото з Козловським і заявив, що той віддає велику частину своєї військової зарплати Кондратюку. Цю інформацію він нібито дізнався не від мобілізованого артиста, а від іншої людини.

"До мене нещодавно прийшов дійсний боєць Нацгвардії Віталій Козловський. Не від нього я потім дізнався, що левову частку військової зарплати Віталіка забирає його колишній продюсер Ігор Кондратюк. У мене є лише надія, що ці гроші йдуть на допомогу військовим, - написав Лисиця у Facebook. - Я сам був у подібній ситуації з моїм колишнім артистом і розумію природу таких відносин. Але цей випадок мені здається зашкваром, або, як каже зараз молодь, це кринж".

Згодом Лисиця додав, що Кондратюк написав йому в особистих повідомленнях, що в нього "немає розуму". "Мені це здається трохи дитячим садком. Чекаємо на його публічні думки", - написав продюсер.

Читайте також: Він мене не нагодує: Віталій Козловський розповів про президентський орден за заслуги.

Віталій Козловський працював із Кондратюком після проекту "Шанс", але у 2012 році розірвав контракт. Продюсер заборонив йому виконувати старі пісні, але Козловський продовжив співати свої хіти. Кондратюк зібрав докази порушень та звернувся до суду.

"Бачить Бог, деякі переможці "Шансу" винні мені зараз більше, ніж Козловський. Але він єдиний, у кого не вистачило мізків зробити це по-людськи. Тому він і винен. Чесно кажучи, я не збираюся анулювати суди, які були. Це не про милосердя. Він свідомо порушував закон. Він за це був покараний судами. До того ж дуже легко", - висловився Кондратюк в інтерв'ю "Слава плюс".

Тим часом Віталій Козловський показав бліндаж, у якому живе з побратимами.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil