Лайм

Дякуємо за все тепло: Олена Зеленська звернулася до Кейт Міддлтон, яка підтримала українців

Перша леді не залишила поза увагою вчинок дружини принца Вільяма

Олена Зеленська звернулася до Кейт Міддлтон, яка нещодавно відвідала українських біженців у Британії. Перша леді прокоментувала візит принцеси Уельської до громадського центру "Всі разом", розташованого у Брекнеллі (графство Беркшир), у місцевому торговому центрі Lexicon.

У Instagram дружина Зеленського опублікувала кадри Кетрін, а у підписі до них висловила теплі слова подяки. Вона зазначила, що королівська родина та народ Британії дають українцям відчуття, що вони не одні і мають підтримку у всьому світі.

Читайте також: Зірка "Кінгсман" Марк Стронг допоможе Україні відбудувати зруйновані росіянами школи.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Ваша увага і підтримка багато значить для всієї країни. Дякуємо принцесі Уельській та народу Британії за все тепло, яке ви даруєте нашим людям. Це безцінне відчуття, що ми справді всі разом. Щоб не було", - написала пані Олена.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Нагадаємо, днями Міддлтон відвідала британський хаб, і її візит був приурочений до першої річниці закладу. У жовтні минулого року його створили дві жінки із Брекнелла, щоб таким чином допомогти громадянам України, які втікали від повномасштабної війни.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

В рамках візиту Мідлтон поспілкувалася із українцями, взяла участь у виготовленні прикрас у синьо-жовтих кольорах, а також допомагала пакувати гуманітарну допомогу, яка відправляється до нашої країни.

Фото візиту також вже з’явилися на сторінці принца принцеси Уельських в Instagram. "Центр робить приголомшливу роботу, допомагаючи українцям влаштуватися у Великобританії, надаючи пожертви, підтримку психічного здоров'я й навіть заняття з декоративно-ужиткового мистецтва для дітей", – зазначається в публікації.

Читайте на тему: Після Саміту перших леді та джентльменів Шон Пенн зустрівся із Віктором Ющенком: фото.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

Тим часом видання Daily Mail пише, що дружина принца Вільяма залишила свій відбиток на дереві світу, яке створили у першу річницю повномасштабного вторгнення РФ в Україну, а також написала "глибокодумне послання на коробці з їжею та туалетним приладдям", яка незабаром вирушить до Києва.

Також у джерелі йдеться про те, що неоголошений візит представниці королівської родини здивував покупців. А одна із засновниць центру Наталія Віль розповіла таблоїду, що коли представники Міддлтон вийшли з нею на зв'язок, щоб погодити візит, спершу вона подумала, що хтось так жартує.

Фото: instagram.com/princeandprincessofwales

  • У місті були вибухи: раніше актор Стівен Фрай у Києві розповів, як ховався в укритті під час ракетної атаки.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків