Лайм

Хочеться просто обійняти: Володимир Зеленський розповів про життя окремо від дружини

Президент рідко зустрічається з сім'єю

Попри те, що дружина і діти Володимира Зеленського під час повномасштабної війни залишаються в Україні, сім'я живе окремо і бачиться вкрай рідко. В інтерв'ю італійському телеканалу Sky TG24 президент зізнався, що сумує за своєю коханою, сином та донькою.

За словами українського лідера, йому не вистачає простих речей: просто посидіти разом, обійняти дружину. Проте з метою безпеки Зеленський не може часто зустрічатися з рідними людьми.

Читайте також: Розуміє, чому я не з ним: Зеленський розповів про спілкування з 10-річним сином під час війни.

"Ми з Оленою бачимося рідко, на жаль. Через війну та через безпеку. Це дуже важливий час для мене, який підтримує та мотивує. Я сумую за своєю сім'єю. За Оленою, за дітьми. І скажу вам відверто, іноді хочеться просто посидіти [разом], обійняти", - сказав президент.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Володимир Зеленський зазначив, що через російське вторгнення нині багато українських сімей змушені жити в розлуці.

"Ми всі боремося за своє існування, за існування наших сімей та за існування майбутніх наших дітей. Тому ми переможемо, тому що правда на нашому боці", - наголосив президент України.

Раніше Олена Зеленська розповідала, що під час повномасштабної війни вони з чоловіком не живуть разом, їхня сім'я "роз'єднана".

Фото: instagram.com/zelenskiy_official

За словами першої леді, вона ніколи не мріяла, щоб її чоловік був "історичною особою", якою він є сьогодні. Для неї важливо, щоб Володимир Зеленський був поруч з нею як кохана людина.

"Це може бути трохи егоїстично, але мені потрібен мій чоловік, а не історична особа... Я вірю в нього. І я його підтримую. Я знаю, що в нього достатньо сил. Для будь-якої іншої людини, яку я знаю, я думаю, ця ситуація була б набагато важчою. Він справді дуже сильна і витривала людина. І ця стійкість – це те, що нам усім зараз потрібно", – запевнила дружина президента.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше Олена Зеленська розповіла про плани чоловіка вдруге балотуватися на виборах президента.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита