Лайм

"Міс Всесвіт Україна-2023" зізналася, що ледь не вчинила самогубство через втрату стосунків

Модель порушила важливу тему

Переможниця конкурсу "Міс Всесвіт Україна-2023" Ангеліна Усанова була на порозі самогубства. Таке зізнання дівчина зробила у Всесвітній день ментального здоров'я, який щороку відзначається 10 жовтня. У центрі уваги – проблема суїцидів у світі.

Читайте також: Вікторія Апанасенко передала титул і корону новій "Міс Всесвіт Україна": фото з церемонії.

Представниця України на "Міс Всесвіт-2023" поділилася, що ледь не наклала на себе руки через втрату "важливих стосунків". Після цієї історії модель точно знає, в які ігри з людиною може грати її розум.

Фото: instagram.com/usanova.life

"Коли голос каже в голові "Вбий себе! Ти бездарність! Ти нікому не подтрібна! Ти незаслуговуєш ні на що!"… Коли ти втрачаєш все і маєш починати життя з початку, відбудовуючи себе пазл за пазликом. І легше здатися! Легше повірити негативним думкам! Легше відчувати себе жертвою. Завжди легше здатися аніж продовжувати боротьбу", - поділилася вона в Instagram.

Врятувала дівчину, за її словами, віра, надія та любов.

"Мене рятувала Надія. Надія, що все буде добре. Віра, що моє життя має сенс. Любов, що наповнює кожну клітинку мого тіла", - зізналася Усанова.

Читайте також: Ігроманія, алкоголізм та наркотики: хто з українських зірок подолав важку залежність.

Ангеліна зазначила, що зі свого досвіду може сказати, що наш розум має бути нашим другом. І людина сама робить вибір, якими думками живити себе.

"Життя варте кожної секунди. І самогубство — це ніколи не вихід. Бережіть ментальну гігієну та піклуйтесь про свої думки, як ви піклуєтесь про своє тіло, - закликає "Міс Всесвіт Україна". - Давайте будем вдячні за це життя, адже багато невинних людей його втрачають зараз і мріяли би мати наші з вами проблеми".

Фото: instagram.com/usanova.life

Раніше ми писали, що зірку турецьких серіалів Седу Феттахоглу знайшли мертвою у парку Стамбула. Попередньою причиною смерті артистки називають суїцид.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil