Лайм

Вікторія Апанасенко передала титул і корону новій "Міс Україна Всесвіт": фото з церемонії

Ангеліна Усанова офіційно стала "Міс Україна Всесвіт 2023"

У Києві відбулася церемонія передачі титулу і корони "Міс Україна Всесвіт". Торішня переможниця Вікторія Апанасенко з Чернігова урочисто вдягла на голову символ конкурсу киянці Ангеліні Усановій, яка представить Україну на "Міс Всесвіт 2023".

Читайте також: Українка Вікторія Апанасенко виграла конкурс національних костюмів на "Міс Всесвіт-2022".

На сторінці конкурсу в Instagram показали фото з коронації, яка відбулася у Національному ботанічному саду ім. Н.М. Гришка. Місце проведення заходу було обрано невипадково. Одночасно з передачею титулу і корони "Міс Україна Всесвіт" відбулося урочисте відкриття фонтану "Відродження", розташованого на площі "Квітка життя" біля центрального входу у ботсад.

Фото: instagram.com/missukraine_universe

"Неймовірно щаслива і вдячна Всесвіту за можливість приймати титул "Miss Ukraine Universe" в дуже особливому для моєї душі місці, - сказала Усанова. - Корона, яку мені було передано, - це не просто ювелірний виріб із золота, топазів та діамантів, - це символ величезної відповідальності, який бере на себе кожна "Міс Україна Всесвіт" - гідно нести жовто-синій прапор та якнайкраще представити країну перед всією планетою".

Фото: instagram.com/missukraine_universe

Ангеліна пообіцяла гідно представити Україну на одному з найпрестижніших міжнародних конкурсів краси "Міс Всесвіт", фінал якого відбудеться 18 листопада 2023 року у Сальвадорі.

Фото: instagram.com/missukraine_universe

"У нас є час на підготовку і я вже 24/7 шліфую навички, необхідні для "Міс Всесвіт", займаюся з найкращими тренерами, готуюся фізично, інтелектуально та морально", - сказала "Міс Україна Всесвіт 2023".

Читайте також: Королевою краси в Нідерландах обрали трансгендерну жінку: вона поїде на "Міс Всесвіт".

Для церемонії коронації Ангеліна Усанова обрала довгу чорну сукню з драпіруванням з боків та босоніжки на шнурівці. "Міс Україна Всесвіт 2022" одягла жовту плісировану сукню українського бренду J'amemme, яку доповнила блакитним поясом - це вбрання Вікторія Апанасенко брала з собою у Новий Орлеан (США) на "Міс Всесвіт 2022".

Президентка "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова з'явилася на заході у шовковій сукні кольору вівсяне молоко та шифоновій накидці з об'ємною квіткою.

Фото: instagram.com/missukraine_universe

Фото: instagram.com/crystal.viktoria

Фото: instagram.com/missukraine_universe

Фото: instagram.com/missukraine_universe

Фото: instagram.com/missukraine_universe

Тим часом на "Міс Україна 2023" представили учасниць, серед них – модель з Бахмута і танцівниця Макса Барських.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита