Лайм

Олег Скрипка заявив, що красиві жінки "самі винні" в насильстві та агресії чоловіків

Лідер "ВВ" видав нову порцію спірних заяв

У мережі з'явилося ще одне скандальне інтерв'ю Олега Скрипки, в якому він зневажливо висловлюється про жінок. Раніше лідер гурту "ВВ" говорив, що фемінізм "зупиняє популяцію людей" нарівні з війною та епідеміями, а тепер у розмові з Олексієм Сухановим заявив, що жінки самі притягують до себе насильство своєю "холодною поведінкою".

Читайте також: Цибульська відповіла на скандальні слова Олега Скрипки про погане виховання жінок.

Наводимо кілька висловлювань Олега Скрипки, які розкривають його ставлення до жінок.

Фото: YouTube

Про фемінізм

"Фемінізм – це період, як у підлітків, які відкидають своїх батьків. Їм потрібно самостійність свою побудувати. І це є незрілістю особистості жінки. У минулому в Європі був мачизм, і фемінізм – це реакція на мачизм. В Україні мачизм майже не представлений. Мачизм – це домашнє насильство".

Про пригноблення чоловіків

"У моєму оточенні є домашнє насильство у зворотний бік, коли жінка морально, психологічно, а іноді й фізично б'є чоловіка. І сьогодні чоловік, на жаль, законом ніяк не захищений. У магазинах на першому та другому поверхах знаходиться жіночий одяг, і аж на третьому - чоловічий. Я - чоловік, який любить красиво одягатися, і для мене це реальна проблема. Чоловічому одягу вп'ятеро менше, ніж жіночого. Не кажучи вже про закон. Якщо чоловік порушує закон, жінка дуже добре захищена. Якщо жінка порушує закон, чоловік не захищений взагалі. Це паростки фемінізму в нашому суспільстві".

Читайте на тему: Іде інформаційна атака: Олег Скрипка прокоментував скандал через виступ з росіянами.

Про те, як жінки "притягують насильство"

"Як правило, красиві жінки себе хамовато ведуть до чоловіка. Дуже часто вони холодні. Вони не посміхаються, не дивляться в очі, не зроблять тобі жодного жесту. Коли ви себе холодно поводите, ви кращих чоловіків відштовхуєте, а биків, як жертви, розпалюєте. Тому, красиві жінки, ви притягуєте до себе агресивних чоловіків і страждаєте від насильства. Саме своєю холодною поведінкою. Це дуже парадоксально, але це так".

Про виховання дітей

"Виховати хлопців може тільки батько. З 10-12 років ти даєш мудрість, знання батька. А дівчаткам ми можемо дати лише любов. Обійняти, взяти за ручку, погратися. Ти не можеш дати матрицю поведінки жіночої. Жінки вони тактильні. Для батька насолода висока - коли дитина посидить на колінах. Так просто, ні про що поговорити, погратися".

"Жінки ірраціональні. Це хлопцям можна щось розповісти. Ми всі знаємо, що жінці щось розповісти – немає сенсу. Тільки показати своїм прикладом".

"Старший вже починає дівчат приводити. Я не дозрів ще отримувати онуків. Я кажу: "Нафіга?" Я своїх дружин не приводив до батьків, а вирішував свої справи, і ставив батьків перед фактом. А тут у мене питає: "Як тобі ця?" Я кажу: "Тобі з нею жити, що ти в мене питаєш? Мега важливо, з ким ти житимеш, проведи тест-драйв". Навіщо її вести додому?"

Раніше Іво Бобул подав позов проти Емми Антонюк через скандальне інтерв'ю про "меркантильних жінок".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита