Лайм

Переможниця першого "Холостяка" Олександра Шульгіна у США вдруге стала мамою: фото

Українка вже встигла показати себе після пологів

Переможниця першого сезону шоу "Холостяк" Олександра Шульгіна вдруге стала мамою. Донечка, як і перша дитина зірки, з'явилася на світ у США.

У соцмережах Шульгіна поділилася враженнями після других пологів, а також показала фото з новонародженою дівчинкою. На опублікованому кадрі вона позувала на лікарняному ліжку, тримаючи на руках крихітне маля.

Читайте також: Дуже великий живіт: блогерка Саша Бо розповіла про третю вагітність.

Фото: instagram.com/alessandra_shulgina

"Ласкаво просимо в цей світ, наша зірочка! Ми планували з лікарем тебе народити 10.10, але ти народилася сама 9! 4200 кг на 38 тижні та 6 днях. Богатирка! Рости здорова і щаслива! Вдома на тебе чекає сестричка, 2 брати (від минулих стосунків бойфренда Шульгіної) і всі тебе дуже люблять. І моя інстаграмна сім'я тебе теж любитиме. Ти - взагалі втілення любові. Саме її я відчувала з тобою всі ці 9 місяців", - написала щаслива мама.

У Instagram-stories колишня обраниця Макса Чмерковського озвучила й інші деталі. Зокрема, розповіла, що народжувала у клініці, з вікна якої було видно голлівудські пагорби. Лікарка, яка приймала у неї пологи, також приймала пологи і у виконавиці Ріанни. Окрім того, Олександра повідомила, що вирішила відмовитися від грудного вигодовування, оскільки це для неї "справжнє випробування".

Фото: instagram.com/alessandra_shulgina

Фото: instagram.com/alessandra_shulgina

Читайте на тему: Лілія Ребрик розповіла, де буде народжувати третю дитину: в Україні, чи за кордоном.

Як відомо, батьком обох донечок Шульгіної є американець родом із Болівії, з яким Шульгіна перебуває у цивільному шлюбі. Зі своїм обранцем українка познайомилася, коли перебралася жити до Америки. Це сталося після закінчення зйомок першого сезону романтичного реаліті "Холостяк". Перша донька пари з'явилася на світ у червні 2022 року.

Шульгіна зі своїм обранцемФото: instagram.com/alessandra_shulgina

Нагадаємо, в шоу, яке вийшло на екрани у 2011 році, Шульгіна стала нареченою хореографа Максима Чмерковського. Пізніше він багато працював на українських телереаліті. А нині також мешкає в Америці.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil