Лайм

На прощанні з Ніною Матвієнко з'явилися "Кролики" Мойсеєнко і Данилець, які підтримували Росію

Артисти внесені до бази "Миротворець"

На прощанні зі співачкою Ніною Матвієнко, яке проходило у Національній Філармонії у Києві, з'явилися скандальні Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко. Нагадаємо, вони є учасниками комедійного дуету "Кролики", підтримують агресію РФ проти України.

Однак така позиція не завадила чоловікам з'явитися на похороні, хоча після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну вони уникали публічних виходів. Сфотографувати "Кроликів" вдалося журналістам порталу "Музвар".

Читайте також: Просила не плакати: дочка Ніни Матвієнко озвучила бажання співачки перед її смертю.

Мойсеєнко та ДанилецьФото: t.me/muzvar_ua

"Прощання з Ніною Митрофанівною Матвієнко зібрало навіть сумнівних персон. Направду, несподіванкою було їх побачити в Україні, бо навіть після 24 лютого підтримку своїй країні вони не надали", - йдеться у коментарі "Музвару".

На опублікованому фото можна побачити, що Данилець та Мойсеєнко позували у темних окулярах та темних вбраннях. Вони стояли у черзі разом з усіма іншими, хто хотів попрощатися з народною артисткою України.

Раніше коміки на одному із російських телеканалів скаржилися на те, що "зазнають цькувань в Україні". За їх словами, на концерти глядачі приходили "з коктейлями Молотова". Окрім того, раніше чоловіки висловлювали своє розчарування у президенті Україні Володимирі Зеленському.

"Він завжди виступав за щастя та радість, критикував нелюбих політиків. Коли це все трапилося, було боляче. Не тільки для нас, як для артистів, а для всього народу", - коментували вони президентство українця.

Фото: instagram.com/vdanmos

Читайте на тему: Ольга Сумська несподівано вшанувала пам'ять актора-зрадника Голубовича, який помер у Луганську.

У квітні цього року українці домоглися скасування концертів Данильця та Мойсеєнка у США та Канаді. Заходи були заплановані у Чикаго, Сіетлі, Маямі, Лос-Анджелесі та інших містах, проте реалізувати їх комікам не вдалося.

До слова, коміки, які досі мають звання народних артистів України, внесені до бази "Миротворець" за участь у російській пропаганді. Вони незаконно відвідували окупований півострів Крим у 2014 році та підтримують наративи Кремля, заявляючи про "братні народи".

Мойсеєнко за національністю є росіянином, оскільки народився у РФ. Проте у дитинстві разом із сім'єю перебрався жити до Києва. Тоді як Данилець є уродженцем України: він народився в селі Дмитрівка, що на Чернігівщині, у сім'ї сільських інтелігентів.

Попрощатися з Ніною Матвієнко прийшли тисячі людей, серед яких було і чимало знаменитостей різних поколінь. Окрім вже зазначених Данильця та Мойсеєнка, провести зірку в останній путь прийшли Павло Зібров, Дмитро Монатік, Олексій Суханов, Анатолій Анатоліч, Фагот, Віктор Павлік, Дмитро Дікусар, Олег Скрипка, Соломія Вітвіцька та інші.

Фото: Роман Пєтушков

  • Перенесла кілька операцій: раніше колеги Ніни Матвієнко назвали ймовірну причину смерті співачки.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям