Лайм

Напружена ситуація на фронті: Женю Галича повернули на військову службу з благодійного туру

Музикант нагадав, що насамперед він – військовий, а вже потім – артист

Фронтмен гурту O.Torvald Женя Галич - військовослужбовець ЗСУ з весни 2022 року. Зараз музикант іноді поєднує службу з благодійними концертами, на одному з останніх гурт зворушливо допоміг пораненому на війні гітаристу. 12 жовтня артист планував приєднатися до американського туру "Другої ріки", але за наказом військового керівництва повертається на фронт.

Читайте також: Бажання немає: Тарас Тополя розповів, у якому випадку повернеться на фронт.

"Як усім відомо, Женя Галич військовослужбовець Збройних Сил України. Ситуація в країні дуже напружена і за наказом військового керівництва він має повернутись в Україну", - повідомили організатори туру.

Фото: instagram.com/jenia_galich

Лідер O.Torvald у своєму відеозверненні наголосив, що поки в Україні триває війна, насамперед він - військовий, а вже потім – артист і музикант.

"Так сталося, що ми не грали концерти півтора року. Саме через це я не був присутнім на прем'єрі кліпу "Дихай" під час того, як мій підрозділ був направлений до Бахмута. І так сталося, що я не зможу відвідати тур США і Канадою разом із гуртом "Друга ріка". Ситуація в країні змінюється щодня і тепер ситуація така, що на вимогу свого військового керівництва я мушу повертатися в Україну", - сказав Женя Галич.

Читайте також: Мене це дратує: Женя Галич жорстко розкритикував гурт "Антітіла" за пісню "Фортеця Бахмут".

Музикант Женя Галич боронить Україну у складі 135 окремого батальйону 114 бригади ТРО ЗСУ. Нині він носить звання лейтенанта та пишається своїм життєвим вибором.

"Я з гордістю вступив до лав тероборони. Я сам прийшов, мене не мобілізували, мене не змусили йти до Збройних Сил. Я прийшов сам, і тут таких як я багато. У нашого комбата троє дітей, у начальника штабу – троє дітей, у замкомбата з навчальної роботи – теж троє дітей… Вони могли сидіти вдома чи десь там… Безліч успішних бізнесменів, люди, які мали гроші, вони могли не йти нікуди, а прийшли… Свідомо прийшли для того, щоб захищати свої території, свою Батьківщину", - говорив Галич.

Фото: instagram.com/jenia_galich

Нещодавно Женя Галич розповів, що його дратує у спілкуванні з цивільними.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа