Лайм

Люди заливалися сльозами: на концерті O.Torvald зворушливо допомогли пораненому на фронті гітаристу

За проведений аукціон вдалося виручити немаленьку суму

Женя Галич разом з іншими учасниками гурту O.Torvald знайшов неймовірний спосіб допомогти своєму колезі - гітаристу Денису Мизюку, який служить у лавах ЗСУ. Відомо, що чоловік отримав поранення на фронті і наразі перебуває у важкому стані. На його лікування потрібні чималі кошти.

Колеги не залишили музиканти в біді, і під час концерту у Києві оголосили про аукціон. Вони виставили на продаж гітару Дениса - її вдалося продати за вражаючу суму у 150 000 грн. "Я дякую, що наші люди вкотре довели, що ми єдині і нас не зламати. Дякую за всі слова підтримки. Для нас це був дуже емоційний концерт", - прокоментував це фронтмен колективу Женя Галич, який теж служить на фронті. Відповідна публікація з'явилася на його сторінці в Instagram.

Читайте також: Мене це дратує: Женя Галич жорстко розкритикував гурт "Антітіла" за пісню "Фортеця Бахмут".

Фото: instagram.com/jenia_galich

Проте ще більш вражаючою залишається історія, яка сталася під час аукціону. Нею у Facebook поділилася одна із відвідувачок концерту гурту O.Torvald. У пості вона зазначила, що гітару хотіли купити чоловік та хлопець, перебиваючи ціну один одного. В кінці перемогла сума в 150 000. Хлопець, який запропонував меншу суму, розповів, що грає на гітарі, хоч і частково немає пальців. Після цього чоловік, який виграв та зробив більшу ставку, забирає інструмент, виходить на сцену, кличе хлопця, який був його так званим "конкурентом", і дарує гітару йому.

Фото: instagram.com/jenia_galich

юди навколо заливаються сльозами. Після концерту черга на вихід. Стою чекаю. Біля мене опиняється той самий хлопець, якому подарували гітару. Він каже другу, що не мав грошей на неї - лише 5000, - але знав, у кого може позичити 100 000. Для нього це дуже велика сума, але він щиро хотів допомогти з лікуванням гітаристу O.Torvald, і щоб ця гітара грала. Той момент, коли щирість наміру та бажання може подарувати тобі значно більше", - йдеться у публікації відвідувачки.

Читайте також: Мають відповідати: Женя Галич заговорив про покарання чоловіків, які втекли з України.

Фото: instagram.com/jenia_galich

У червні минулого року Галич розповідав, що його колега захищав нашу країну на передовій. Євген допомагав гітаристу, збираючи гроші на амуніцію для його підрозділу.

"Він на нулі… У них там дійсно зараз пекло. І вони в цьому пеклі живуть щодня і щосекунди", - говорив співак.

Денис МизюкФото: instagram.com/otorvald

У серпні цього року на сторінці гурту в Instagram з'явилася заява стосовно участі у колективі гітариста Дениса Мизюка. Музиканти повідомили, що наразі він не є концертним учасником гурту: "Друзі, відповідаємо на ваше питання стосовно Дениса. Наразі він більше не є концертним учасником гурту, це рішення далось важко, але ми прийняли його разом з Денисом. Він був і залишається важливою частиною O.Torvald, проте зараз має сфокусуватись на відновленні".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil