Лайм

Нема чого приховувати: "Міс Україна-2023" відповіла, чи боїться хейту після скандалів з фіналістками

Переможниця конкурсу дала перше інтерв'ю

На конкурсі "Міс Україна-2023", який цьогоріч проходив зі скандалами, обрали переможницю. Нею стала 18-річна студентка Софія Шамія з Київської області. Дівчина представить Україну на "Міс Світу-2023", який пройде в Індії у грудні.

В інтерв'ю KP.UA Софія відповіла, як реагує на скандали з фіналістками, яких звинувачували в ескорті та зв'язку з РФ. А також чи лякає її, що після перемоги у конкурсі можуть випливти небажані факти з її біографії, які призведуть до хейту.

Читайте також: Учасниця "Міс Україна" після дискваліфікації підтвердила, що зустрічається із російським бізнесменом.

Фото: instagram.com/sfshamie

Через війну, що триває в Україні, конкурс "Міс Україна-2023" проходив у форматі онлайн. Через це Софія, за її словами, не мала можливості познайомитися з конкурентками і обговорити звинувачення в ескорті. Дівчина також наголосила, що вона на конкурсі "фокусувалася на власній участі на шляху до перемоги".

Читайте також: Конкурс "Міс Україна Всесвіт" змінив назву через скандал з учасницями "Міс Україна-2023".

Щодо скандалу навколо Ірини Піляєвої, яку дискваліфікували через зв'язок з російським бізнесменом Олександром Орловим, Шамія сказала, що вона підтримує рішення оргкомітету.

"Для мене це не прийнятно і я поважаю рішення комітету конкурсу створити додаткову перевірку учасниць. На мою думку, це демонструє їхню готовність взяти до уваги всі аспекти ситуації та прийняти об'єктивне рішення, що важливо для забезпечення прозорості та довіри", - сказала переможниця "Міс Україна-2023".

Фото: instagram.com/sfshamie

Софія розуміє, що перемога в конкурсі може викликати інтерес публіки до її минулого, але дівчина не боїться зіткнутися із суспільним осудом, оскільки, за її словами, приховувати їй нема чого.

"Я завжди була відкритою та щирою щодо своєї біографії та життя, і мені нема чого приховувати. Рада буду поділитися деталями моєї діяльності чи біографії, - сказала студентка. - Я розумію, що перемога приносить певну публічну увагу, і це може викликати інтерес до мого минулого. Але я пишаюся своєю діяльністю та життям. Але дуже вдячна українцям за підтримку та можливість представляти Україну на міжнародному конкурсі Міс Світу”.

Фото: instagram.com/sfshamie

Тим часом в Англії відбувся перший у світі конкурс краси без макіяжу: як виглядає переможниця.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита