Лайм

Тимур Мірошниченко з дружиною охрестили названого сина в Михайлівському соборі: фото

У малюка тепер є хрещені батьки

Влітку цього року Тимур та Інна Мірошниченки стали батьками для 2-річного хлопчика із Житомирського дитячого будинку. Через кілька місяців життя у новій родині та періоду адаптації подружжя вирішило охрестити малюка, і вже показало фото з таїнства хрещення.

На своїй сторінці в Instagram Інна Мірошниченко поділилася деякими деталями. Зокрема, вона опублікувала у stories пост священика Олександра Барички, який і охрестив Марселя. Відомо, що хрещення проходило 15 жовтня у Михайлівському Золотоверхому соборі у столиці. "Новий воїн Церкви Христової", - йдеться у підписі до фото.

Читайте також: Тимур Мірошниченко з дружиною розповіли, чому не будуть приховувати від сина правду про усиновлення.

Фото: instagram.com/stories/_inna_mi_

В кадрі Тимур та Інна позували з дітьми, священиком, а також хрещеними батьками їхньої названої третьої дитини. Так, можна побачити, що хрещеним хлопчика став колишній наречений журналістки та блогерки Раміни Есхакзай Євген Пронін, тоді як хрещеною стала Марія Семенюк. На своїй сторінці у соцмережах вона зізналася, що їй вперше випала така можливість.

Фото: instagram.com/stories/_inna_mi_

Раніше подружжя Мірошниченків коментувало вибір хрещених батьків. Пара зазначала, що Марія та Євген - ті люди, яким вони готові довірити своїх дітей у разі непередбачуваних обставин і не переживати за їхню безпеку. "Це люди, які близькі для нашої сім'ї та дітей. Це ті, кому ми б могли довірити своїх дітей, якщо щось трапиться", - говорила Інна.

Фото: instagram.com/stories/_inna_mi_

Нагадаємо, маленький Марсель - дитина з особливими потребами. Від народження він має кілька діагнозів та відставання у розвитку. Інна Мірошниченко пояснювала, що для неї усиновлення такого малюка не є складністю, оскільки "це ситуація, яку можна вирішити".

Читайте на тему: Ксенія Мішина розповіла, чому не стала миритися з батьком свого сина Платона.

Фото: instagram.com/stories/_inna_mi_

Фото: instagram.com/stories/_inna_mi_

"Я одразу йшла усиновлення зі стійким переконанням, що мені не потрібна здорова дитина, бо здорову дитину хочуть всі і можуть всі. Для багатьох б діагнози були перепоною, бо від нього всі відмовилися, хто знайомився з його анкетою. Всі. А це всі люди, які перебувають на черзі в цілій області. Це означає, що ці люди оцінили свої зусилля і зрозуміли, що вони не потягнуть. Для мене ж це не проблема, бо я знаю точно, що зможу. Зможу йому допомогти, і навіть якщо він виросте неповноцінною дитиною, для мене це не тягар. Це просто дитина з певною особливістю, до якої треба знайти підхід, але він вже таким народився", - коментувала це рішення багатодітна мама.

  • Хотіли ще й дівчинку: також дружина Мірошниченка розповіла, що завадило їм усиновити одразу двох дітей.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита