Лайм

Євгенія Емеральд розповіла про домашнє насильство і страшні погрози колишнього чоловіка

Снайперка зважилася на зізнання

Після новини про розлучення українська захисниця Євгенія Емеральд шокувала заявою про домашнє насильство. Снайперка з позивним "Жанна д'Арк" оприлюднила голосові повідомлення та скріншоти переписки з колишнім чоловіком, військовим Євгеном Стипанюком, який погрожує їй вбивством.

На сміливе публічне зізнання офіцерка ЗСУ наважилася через кілька днів після того, як підтвердила чутки про розрив стосунків з чоловіком, від якого у квітні цього року народила доньку Афіну. Євгенія попросила медійних осіб та блогерів допомогти поширити її історію, щоб звернути увагу суспільства на таку важливу тему, як домашнє насильство.

Читайте також: Тиран і нарцис: колишня дружина актора Костянтина Войтенка звинуватила його у домашньому насильстві.

Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

"Я - Женя Емеральд, відома вам як сильна та смілива українська Жанна д'Арк. Але, насамперед, я просто жінка, одна з тих сотень тисяч українських жінок, яка пережила домашнє насильство. Дуже прошу вас переглянути і прослухати це відео до кінця", - каже Євгенія.

Захисниця додала, що публікує лише частину розмов та погроз з боку її колишнього чоловіка, але цього достатньо, щоб зрозуміти, в якій небезпеці знаходяться жінки, які терплять.

"Дивись, я тебе попереджаю, я не лякаю, я просто попереджаю, якщо якийсь мужик мені скаже, або я побачу, або мені доповять, що якийсь лівий чувак узяв мою дитину в руки, - я підірву тебе. Це голосове залиш і збережи. Я сяду, мені пох*й. Мені втрачати нема чого. Дитина буде рости, нормально все буде, бабусь вистачає. Я підірву тебе разом із цим чуваком, ти зрозуміла?", - погрожує Стипанюк.

Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

"І далі, дивись, коли дитина буде рости, ти її виховувати не будеш, я її заберу. Після двох-трьох років... Не буде такого, що якийсь чувак приїжджатиме до тебе на хату чи на дачу, і буде називати мою дитину донькою або брати її на ручки. Я вб'ю з пістолета тебе і його одразу теж. Краще вас підірвати, щоб це було красиво та ефектно", - продовжив свої погрози колишній чоловік Емеральд.

Далі Стипанюк погрожує встановити за колишньою дружиною спостереження.

"Цей рік, поки я на фронті, я за тобою, бл*дь, поставлю стеження, навіть поср*ти підеш, за тобою будуть дивитися. Але якщо мені пацани відзвітують, що якийсь там чувак взяв, бл*дь, мою доньку просто потримати на руках, - я підірву тебе разом з ним", - наголосив він.

Далі з переписки колишніх закоханих стає зрозуміло, що причиною сварки стали слова Євгенії про зраду, які, як пояснює "ексові" сама військова, вона сказала на зло, щоб "вдарити болючіше" за "матюки та закиди". Стипанюк сказав, що не вірить їй і погрожує "знищити".

Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Нагадаємо, Євгенія Емеральд та Євген Стипанюк познайомилися під час повномасштабної війни. Військові зіграли весілля у жовтні минулого року, а у квітні 2023-го у них народилася донька Афіна. Захисниця також має 11-річну доньку Жасмін від попередніх стосунків.

Переглянути цей допис до Instagram

Євгенія Емеральд (@emerald.evgeniya)

Тим часом Олег Скрипка заявив, що красиві жінки "самі винні" у насильстві та агресії чоловіків.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності