Лайм

Буде все контролювати: вагітна Саша Бо розповіла, чому чоловік умовив її на партнерські пологи

Зірка соцмереж залишається відвертою зі своїми підписниками

Вагітна Саша Бо планує партнерські пологи разом із чоловіком Платоном Тарнавським. Блогерка поділилася, що обранець вмовив її погодитися на це, аби він міг змогу все контролювати та підтримувати її у цей непростий момент.

Деталі майбутня багатодітна мама повідомила в Instagram-stories. Так, вона зізналася, що не так давно навіть нічого чути не хотіла про пологи разом із чоловіком, проте після розмови із Платоном все ж змінила свою думку.

Читайте також: Саша Бо повідомила, що її вагітність протікає з аномалією: який діагноз поставили.

Саша Бо з чоловіком Платоном ТарнавськимФото: instagram.com/sashaabo

"Донедавна я і чути нічого не хотіла про партнерські пологи, але Платон був категоричним. Сказав, що не може просто стояти в коридорі, поки я "страждаю". І що буде все контролювати, бо він і сам лікар. Каже, що буде дивитись за мною, за всіма лікарями і медсестрами, щоб зі мною гарно поводились. Тут я поплила і повністю змінила свою думку", - написала Саша.

Фото: instagram.com/sashaabo

Також у соцмережах Бо повідомила, що не планує влаштовувати фотосесію під час пологів, як це зараз роблять чимало лайфстайл-блогерів. Таку позицію вона пояснила заявою, що не хоче "романтизувати цей процес", оскільки попередні два рази він був не надто приємним:

"Чим ближча дата ПДП, тим більше пропозицій від фотографів зробити зйомку пологів. Можливо, я старомодна і не в курсі сучасних трендів. Можливо, я справляю враження людини, яка живе на камеру 24/7, але пологи - точно не те, що я буду романтизувати. Два попередніх досвіди пам'ятаю дуже погано. Мені хотілось померти від болю. Єдине, чого я справді бажаю - це присутності Платона для підтримки", - зазначила українка.

Читайте на тему: Onuka показала зворушливе знайомство сина з новонародженою донькою.

Фото: instagram.com/sashaabo

Наостанок зірка соцмереж зауважила, що партнерські пологи - справа індивідуальна, і у цій ситуації жінці варто враховувати свої потреби. Існує стереотип, що партнерські пологи негативно вплинуть на стосунки у парі. Бо прокоментувала це та наголосила, що до цього потрібно готуватися обом, вивчаючи спеціальну літературу, дивлячись подкасти чи вебінари.

"Вибачте за прямоту, але це п*здець як образливо народжувати, терпіти біль, і замість того, щоб жінці приділяли якомога більше уваги після пологів, цю увагу приділяє породілля… бо в декого моральна травма. Я вірю в це і знаю, що це не прикол. Тому до цього питання потрібно ставитись дуже серйозно. І не ображайтесь на чоловіків, якщо вони до цього не готові. Вам потрібно обрати для себе найкращий варіант", - підсумувала блогерка.

Фото: instagram.com/sashaabo

Нагадаємо, за батька своєї майбутньої дитини Бо вийшла заміж у вересні 2022 року. Також дівчина має двох синів від попередніх стосунків - Данила та Євгена. Їх вона народила, перебуваючи у шлюбі із блогером Ігорем Пустовітом. Пара зі скандалом розлучилася у 2021 році.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита