Лайм

Герой "Холостяка" Макс Михайлюк повідомив, що його дружина вдруге вагітна

Пара вже виховує доньку

Через 2,5 роки після народження первістка герой 10 сезону шоу "Холостяк" Макс Михайлюк і модель Даша Хлистун знову чекають на дитину. Про майбутнє поповнення у сім'ї пілота стало відомо з його Instagram.

37-річний Максим опублікував щасливу фотографію з позитивними тестами на вагітність і написав: "Чудесам потрібно трохи часу". Дар'я підтвердила приємну новину: "+1 в сім'ю Михайлюк".

Читайте також: "Холостяк", але не Добринін: кого запідозрили у романі з Квітковою після ДТП у Києві.

Фото: instagram.com/flymax305

Ця новина стала несподіванкою для шанувальників і зіркових друзів пари, як, втім, й для подружжя. Даша і Максим не планували другу вагітність, проте вже з нетерпінням чекають на народження малюка.

"Для нас це теж було дуже несподівано, ми не планували другу дитину. Ті, хто бачив мої "сторіз" і ті, хто зі мною спілкується, знають, що я була в шоці після того, як вперше стала мамою. Але... такий подарунок долі і ми на нього вже чекаємо дуже сильно", - поділилася модель з підписниками.

Фото: instagram.com/dasha_khlystun_

Нагадаємо, Макс Михайлюк і Даша Хлистун познайомилися у соцмережах майже одразу після фіналу шоу "Холостяк", переможницею якого стала Даша Ульянова. Через деякий час закохані стали жити разом. У квітні 2021 року у пари народився первісток - донька Аріана. У липні того ж року пілот і модель офіційно оформили стосунки.

Фото: instagram.com/flymax305

Нині сім'я живе в Канаді, куди Даша з маленькою донькою виїхала через російське вторгнення. Михайлюк, який ще влітку 2022 року публікував фото у військовій формі, також перебуває за межами країни. За кордоном він повернувся до роботи пілота цивільної авіації, оскільки в Україні, за його словами, йому не дали стати пілотом винищувача F-16.

Раніше герой шоу "Холостяк-9" Нікіта Добринін прокоментував розлучення із Дашею Квітковою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil