Лайм

Лесі Нікітюк виповнилося 36 років: як змінилася телеведуча за час своєї популярності

Як змінювалася зовнішність телезірки

19 жовтня Леся Нікітюк, яка нещодавно попрощалася з блондом, відзначає 36-річчя. За час своєї популярності телеведуча стала народною улюбленицею, а її ефектна зовнішність та довгі стрункі ноги викликають захоплення у фанатів. У день народження знаменитості theLime вирішив згадати, який вигляд мала Леся Іванівна (так себе називає зірка) в юності і на початку своєї кар'єри.

Читайте також: Андрію Данилку виповнилося 50 років: як змінився артист за часів своєї слави.

Лесі Нікітюк виповнилося 36 років Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Зовнішність Лесі не завжди була яскравою. Нікітюк розповідала, що у 9 класі вона була "милою, скромною, наївною" дівчинкою. Втім, майбутня телезірка вже тоді стежила за трендами - носила модний на той час чубчик "Карлсон" і пробір "зігзаг".

Леся Нікітюк у 9 класі Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Леся Нікітюк в юності Фото: instagram.com/lesia_nikituk

У студентські роки Леся почала експериментувати з різними б'юті-образами. "Лесічці 18 рочків. Накладні вії, "меліровка" волосся, золота іконка на шиї - говорить про те, що людина вже отримувала стипендію. P.s. Золоту іконку мама подарувала, стипендії вистачало тільки на накладні вії, мівіну і рево", - так підписувала ведуча своє архівне фото.

Лесі 18 років Фото: instagram.com/lesia_nikituk

17 років Фото: instagram.com/lesia_nikituk

На телеекрани Лесі вдалося потрапити завдяки участі у "Бігуді Шоу" Дяді Жори. Пізніше вона тричі штурмувала проект "Розсміши коміка", який і зробив її відомою.

На початку кар'єри Нікітюк придумала собі образ провінціалки зі смішним діалектом, який супроводжував її у багатьох шоу.

У програмі "Леся-ЗдЄся" ведуча-простушка ходила по світським тусовкам і ставила знаменитостям підступні питання: де живуть, з ким сплять, скільки заробляють, що носять у сумочках.

Популярність Лесі принесло тревел-шоу "Орел і Решка". Вперше ведучою програми про подорожі Нікітюк стала у 2012 році, де її співведучим був Андрій Бєдняков. Вона знімалася у двох сезонах проекту – четвертому та п'ятому.

Андрій Бєдняков і Леся Нікітюк в шоу "Орел і Решка" Фото: instagram.com

У 2015 році Леся повернулася в "Орел і Решка" і стала однією з ведучих ювілейного сезону. Серед її колег була одеситка Регіна Тодоренко, яка заплющила очі на війну і продовжує жити та будувати кар'єру в Росії.

Регіна Тодоренко і Леся Нікітюк Фото: instagram.com

Тодоренко і НікітюкФото: instagram.com

Через рік Леся Нікітюк пішла з тревел-шоу і стала ведучою свого нового проекту "Навколо М", де шукала найкращих чоловіків з усього світу.

Кадр з програми "Навколо М"Фото: instagram.com

Далі були такі розважальні програми, як "Хто зверху?", "Хто проти блондинок?", а пізніше авторське тревел-шоу "Le маршрутка", в якому ведуча розповідає про життя та побут сучасних українців, а також відкриває нові місця України.

Сергій Притула і Леся Нікітюк в шоу "Хто зверху?" Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Зйомки "Le маршрутки" в Харкові у лютому 2023 року Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Леся Нікітюк зараз Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Леся зі своїм улюбленцем Рафіком Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Що відомо про особисте життя Лесі Нікітюк – читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil