Лайм

Залишається військовим: представниця Козловського прокоментувала його переведення з Нацгвардії

Співак поки що не повертається до своєї музичної кар'єри

Віталій Козловський перевівся з Національної гвардії України через 3 місяці після того, як склав присягу і став солдатом цього військового формування.

Співак поки що не ділиться подробицями події, але раніше повідомляв, що його перевели в іншу частину, де буде більше можливостей "допомагати пацанам".

Читайте також: Списують майже всі гроші: Козловський розповів, як Кондратюк забирає його військову зарплату.

Фото: https://www.instagram.com/vkozlovsky_music/

У коментарі виданню oboz.ua піар-директорка Козловського Юлія Бакуменко розповіла, що 38-річний співак продовжить військову службу. На відміну від гурту "Антитіла", учасників якого вивели в резерв, Віталій поки що не повертається до своєї кар'єри артиста.

"Віталій залишатиметься військовим до закінчення війни, - сказала представниця співака. - Він продовжує служити і залишається діючим військовим. Але вже не в структурі Нацгвардії".

Наразі переведення військових із підрозділу до підрозділу – вкрай проблематичний процес, і Бакуменко зазначила, що Козловський теж перевівся не за власним бажанням.

Читайте також: Як завжди, обманює: Кондратюк зробив нову заяву про конфлікт із Козловським.

"Звичайно, так не буває: захотів - перевівся. Підстава переведення - відповідне розпорядження командування", - говорить вона.

Нагадаємо, що Віталій Козловський отримав повістку навесні 2023 року. Співак мобілізувався, пройшов навчання на полігоні та приєднався до Нацгвардії. У соцмережах він ділився реаліями свого нового життя у польових умовах.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо