Лайм

Документи подані: дружина Тимура Мірошниченка вирішила сама усиновити другу дитину

Жінка назвала причину

Кілька місяців тому Тимур Мірошниченко з дружиною усиновили 2-річного хлопчика, і наразі стало відомо, що обраниця шоумена вже подала документи на друге усиновлення. У соцмережах вона повідомила, що цього разу буде проходити весь цей довготривалий процес самотужки.

У Instagram-stories Інна Мірошниченко пояснила, що подається сама, оскільки Тимур не зможе відвідувати курси для майбутніх батьків, які не можна пропускати. Якщо в першому випадку йому вдавалося це робити, то тепер такої можливості не буде.

Читайте також: Тимур Мірошниченко з дружиною охрестили названого сина в Михайлівському соборі: фото.

Фото: instagram.com/stories/_inna_mi_

Через це обраниці ведучого доведеться стати умовною "мамою-одиначкою", після чого її чекає проходження підготовчих курсів, рекомендації психологів, облік та пошук дитини. А такж суд та внутрішньосімейне усиновлення. За словами жінки, податися самій значно простіше, аніж Мірошниченку знайти можливість відвідувати курси.

"Я пішла на друге коло. Документи подані. Цього разу я подаюся сама. Бо Тім і так зробив неможливе, аби відвідувати школу навесні. Вдруге таке диво не станеться. Так, так можна було. У мене є житло, дохід і згода чоловіка брати дітей на своє утримання", - написала Інна.

Фото: instagram.com/stories/_inna_mi_

"Що потім? Потім стаю умовною мамою-одиначкою відносно нової дитини (дітей). Далі ще один суд - внутрішньосімейне усиновлення. Трохи більше юридичних нюансів, але це легше, ніж Тіму підлаштуватися під школу. Чому так швидко? Бо відчуваю, що є місце в серці і квартирі, а дітей, які чекають на сім'ю, все ще десятки тисяч", - також зауважила багатодітна мама.

Читайте на тему: Дружина Тимура Мірошниченка пояснила, чому вони усиновили дитину з особливими потребами.

Фото: instagram.com/stories/_inna_mi_

Нещодавно жінка також говорила, що вони з чоловіком одразу хотіли усиновити двох дітей. Проте реалізувати це парі не вдалося через те, що тоді психологи після консультації дійшли висновку, що поки вони можуть стати офіційними опікунами лише для одного малюка. Наразі ж, через кілька місяців, схоже, родина підготувала себе до того, аби знову забрати до себе ще одну названу дитину.

Нагадаємо, Мірошниченки виховують двох своїх дітей: 5-річну Мію та 3-річного Марка, а влітку цього року вони усиновили хлопчика із Житомирського дитячого будинку, якого переназвали Марсель.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину