Лайм

Військовий ЗСУ на "Голосі країни" виконав патріотичний хіт і розчулив тренерку до сліз

Надя Дорофєєва назвала виконання воїна "сповіддю"

У другому епізоді "крос-батлів" на сцену "Голосу країни-13" вийшов 25-річний військовослужбовець Юрій Городецький. Голосистий воїн ЗСУ виконав патріотичний хіт "Браття українці", завдяки якому прославився у соціальних мережах. Відео, зняте на телефон ще до початку російського вторгнення, набрало мільйони переглядів на YouTube, а сама пісня стала особливо актуальною та близькою до серця кожного під час війни.

Наставниця учасника Надя Дорофєєва з перших нот не могла стримати сліз, а після виступу підопічного попросила паузу. "Ми маємо можливість сьогодні робити свою роботу, знімати цей важливий європейський сезон завдяки таким хлопцям, як ти, - плачучи звернулась співачка до Юрія. - Для мене цей виступ був поза конкурсом. Юра, це була сповідь. Я вам дуже вдячна. Браво!".

Читайте також: Слова моїх побратимів: Михайло Панчишин розповів, що надихнуло його прийти на "Голос країни".

Фото: YouTube

Городецький нагадав українцям, що війна в нашій країні триває не півтора роки, а цілих дев'ять років. Далі воїн із комом у горлі процитував свого покійного командира, полковника Віталія Гуляєва.

"Наша місія зараз - надавати їм по зубах так, щоб вони більше ніколи в житті навіть і не думали зазіхатися на нашу землю", - сказав воїн слова командира 28 бригади, який віддав своє життя за Україну 23 липня 2022 року.

Фото: YouTube

За результатами голосування глядачів Юрій Городецький пройшов у суперфінал "Голосу країни-13". Українці віддали воїнові 90 голосів.

Юрій Городецький захоплюється музикою змалку. Він закінчив музичну школу за класом акордеону та фортепіано, свій вокал удосконалюав у сільському клубі. Під час війни воїн співає під гітару для своїх побратимів, а у травні 2022 року разом із Наталією Могилевською переосмислив хіт співачки "Я кажу ні".

Городецький захищає країну разом із дружиною Юлією. Молоді батьки залишили своїх двох дітей із бабусею, а самі подалися на фронт.

Дивіться на theLime, як пройшов перший півфінал "Голосу країни-13" і кому вдалося підкорити глядачів: імена фіналістів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ