Лайм

Alyosha офіційно змінила сценічне ім'я: як відреагували шанувальники

Співачка носила псевдонім 14 років

Після повернення в Україну Alyosha задумалася про зміну псевдоніма, під яким виступала від початку кар'єри. Співачка довго не могла визначитися з варіантом і навіть зверталася до підписників за допомогою, і ось нарешті нове сценічне ім'я обрано.

Тепер співачка виступатиме під своїм справжнім ім'ям та прізвищем чоловіка - Олена Тополя. На особистій сторінці в Instagram артистка опублікувала афішу нового концерту вже з новим псевдонімом.

Читайте також: Як терористична організація: Alyona Alyona на початку кар'єри мала скандальний псевдонім.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

Шанувальники схвалили вибір сценічного імені та назвали його найкращим із усіх запропонованих варіантів.

"Так приємно. Я теж голосувала за це ім'я. Воно хороше. І просте, і складне. Весь всесвіт у ньому. І Україна, і дружина, і мати";

"Олена Тополя - у цьому імені є щось чарівне та магічне, щось щемливе серцю і таке рідне українське!";

"Чудово бачити у вас на афіші Олена Тополя";

"Ім'я максимально ваше!";

"Нове ім'я набагато краще звучить";

"Як вам личить це прізвище на афіші";

"Правильно прийняте рішення!"

Читайте також: Конкурс "Міс Україна Всесвіт" змінив назву через скандал з учасницями "Міс Україна-2023".

Фото: instagram.com/alyoshasinger

У вересні дружина Тараса Тополі записала відеозвернення, в якому зізналася, що часто отримує повідомлення від шанувальників із порадами взяти інший псевдонім. Співачка сказала, що й сама думає над цим, але для неї це "досить важкий процес".

"Сиджу і думаю над тим, що багато фанатів, багато шанувальників моїх давно мені з любов'ю, ніжно і ласкаво пишуть: "А чи не хотіли б ви змінити свій псевдонім?". Я думаю про це і думаю вже досить давно. Це досить важкий процес Я вирішила, що це треба зробити", - сказала співачка.

Артистка попросила підписників допомогти з варіантами нового сценічного імені, оскільки для неї це "найскладніше питання".

"Підкажіть, накидайте свої ідеї, як би ви хотіли чути співачку, яка зараз перед вами? З яким ім'ям ви хотіли її чути? Сценічним ім'ям?", - просила шанувальників зірка.

Олена Тополя (до заміжжя - Кучер) отримала псевдонім Alyosha після підписання договору із продюсерським центром Catapult music у 2009 році. Під цим сценічним ім'ям співачка представляла Україну на "Євробаченні-2010", де посіла 10-те місце.

Читайте також: Бажання немає: Тарас Тополя розповів, у якому випадку повернеться на фронт.

Alyosha на "Євробаченні" у 2010 році Фото: Wikipedia

У 2023 році співачка повернулася на сцену "Євробачення", але вже як гостя. Українка показала зворушливий номер, під час якого пролунали сирени повітряної тривоги.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували