Лайм

Зухвало і протизаконно: Кондратюк назвав "маячнею" пропозицію Козловського про мирову угоду

Продюсер прокоментував допис співака

Ігор Кондратюк відреагував на пропозицію свого колишнього підопічного Віталія Козловського укласти мирову угоду. Таке вирішення конфлікту продюсер назвав "маячнею", а самого артиста-військовослужбовця - "давно глухою зіркою".

Під відеозверненням співака у Facebook, де він пропонує екс-наставникові зустрітися і покласти край "ганебному ср*чу", створивши "кейс правового та морального врегулювання питання авторських прав", Кондратюк залишив різкий коментар.

Читайте також: Списують майже всі гроші: Козловський розповів як Кондратюк забирає його військову зарплату.

Фото: Facebook/Ігор Кондратюк / instagram.com/vkozlovsky_music

Продюсер зазначив, це питання вже давно врегульоване судами і закликав Козловського перестати публікувати подібні пости і не "вводити людей в оману".

"Що за маячню ти пишеш? "Кейс".... Питання твоєї неетичної зухвалої протизаконної поведінки порушника авторських прав же давно урегульовано українськими судами! Бо до судів ти морозився, вів себе неадекватно, і не хотів сприймати прохань/зауважень/пересторог від нашої сторони. Повторюю: питання ДАВНО урегульовано судами. Вони винесли свій вердикт щодо тебе і твоїх порушень. Не пости своє, вибач, лайно, не вводь людей в оману (звертаюся до давно глухої "зірки" ВК)", - написав Ігор Кондратюк.

Фото: Facebook/Ігор Кондратюк


Нагадаємо, конфлікт між Віталієм Козловським та Ігорем Кондратюком триває з 2012 року. Після розірвання контракту, продюсер заборонив артисту виконувати старі хіти. Проте співак продовжив співати всупереч забороні, за що отримав від колишнього наставника кілька судових позовів, і теперь виплачує йому великий борг.

Нещодавно Віталій Козловський, який мобілізувався влітку 2023 року, повідомив, що практично вся його військова зарплата йде на виплату боргу Ігорю Кондратюку. Продюсер відмовився йти на поступки співаку, обізвав його "рецидивістом щодо порушення авторського права", а також звинуватив у брехні. Попри це артист-військовослужбовець запропонував екс-наставнику мирову, яку, як писалося вище, продюсер зустрів рішучою відмовою.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше Ольга Сумська присоромила Кондратюка, який стягує борг із військової зарплати Козловського.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil