Лайм

Світлана Лобода показала фото з обручкою і натякнула на весілля

Співачка вийшла заміж?

Світлана Лобода, яка нещодавно розповіла про свого коханого чоловіка, натякнула на весілля. Співачка показала фото з обручкою і залишила інтригуючий підпис.

На особистій сторінці артистки в Instagram з'явився знімок, зроблений у салоні автомобіля. У кадрі жіноча рука у чорній напівпрозорій рукавичці та каблучкою на підмізинному пальці тримає чоловічу руку, а поруч лежить невеликий букет білих троянд, схожий на весільний. "Зайнятий вівторок", - написала Лобода.

Читайте також: Невдало пожартувала: Лобода вибачилася перед дівчиною з Харкова, яку образила через плакат.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Здивовані підписники вітають співачку з можливим одруженням.

"Ви вийшли заміж? Вітаю якщо це так!", "Ого! Світлано, будьте щасливі", "Боже, вітаю вас, ви заслужили бути щасливою та коханою, я так рада за вас", "Вітаю вас! Знаю, що ви дуже добра і порядна! Усього найкращого вашій родині", "Оу, мої вітання", "Щастя вам", - пишуть коментатори.

Раніше Світлана Лобода, яка до лютого 2022 року жила та будувала кар'єру в Москві, розповідала, що її коханий чоловік ніколи не був у Росії та повністю підтримує Україну.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

"Мій чоловік - великий патріот України. І завжди ним був і залишається сьогодні. Він робить дуже багато добрих справ для України сьогодні. Він хороша людина, і я не знаю, що він ненавидить, але мабуть так, сьогодні як і всі ми він ненавидить режим, який прийшов на цю землю, і розбомблює наші сім'ї, наше життя, який знищив багато чого, що ми будували", - говорила Лобода в інтерв'ю Раміні Есхакзай.

Коханий Світлани живе в Європі, тож можна припустити, що пара узаконила стосунки не в Україні. До того ж, обручка одягнена на ліву руку співачки, а в нашій країні символ шлюбу подружжя носить на правій.

Світлані Лободі 41 рік. Співачка має двох доньок від різних чоловіків. 12-річну Єву артистка народила у стосунках із хореографом Андрієм Царем, а батька 5-річної Тільди зіркова мама досі не розкрила.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Раніше зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька повідомила, що виходить заміж: що відомо про її обранця.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита