Лайм

Зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька виходить заміж: що відомо про її обранця

Цей шлюб буде другим для акторки

У період повномасштабного вторгнення в Україну акторка Дар'я Петрожицька на деякий час виїжджала до Німеччини, адже там вже тривалий час живе та працює її обранець Олексій. І нещодавно стало відомо, що він освідчився своїй коханій.

Подробицями радісної події зірка серіалу "Папік" пообіцяла поділитися у подкасті Аліни Шаманської, який згодом вийде на її YouTube-каналі. Сама Шаманська зазначила, що Дар'я не хотіла звертати на цю подію окрему увагу, оскільки "це не на часі", проте для Аліни вона вирішила зробити виняток.

Читайте також: Блогерка Юлія Верба повідомила про заручини з коханим та показала романтичні фото.

Фото: YouTube

Під час запису подкасту Петрожицька похвалилася обручкою з діамантом, яку отримала від свого партнера. Ввперше про стосунки з Олексієм Дар'я розповіла у квітні 2021 року. Тоді вона поділилася, що познайомилася із чоловіком під час відпочинку у Єгипті, і на той момент він не знав, що його майбутня обраниця є українською зіркою.

У перші дні повномасштабної російсько-української війни Петрожицька виїхала до Німеччини, у місто Гамбург до свого нареченого. У Instagram акторка не надто активно розповідає про особисте життя, однак іноді все ж ділиться спільними романтичними кадрами із Олексієм.

Фото: instagram.com/petrozhitskaya

Дар'я Петрожицька - українська акторка, співачка. Здобула популярність завдяки ролі Лізи у телесеріалі "Папік", фіналістка "Голос країни". Восени 2020 року брала участь у четвертому сезоні телевізійного шоу "Танці з зірками". У період з 2010 по 2015 роки була у шлюбі з актором Олексієм Петрожицьким. Під час стосунків із ним втратила дитину, на той момент дівчині було 20 років.

Читайте на тему: Не хотів бути батьком: Брітні Спірс заявила, що зробила аборт під час стосунків з Тімберлейком.

Фото: instagram.com/petrozhitskaya

"В 3 ночі у мене почалася кровотеча, пекельно болів живіт. Я пам'ятаю той момент, коли мені дають папірець: "Я відмовляюся від дитини". А я ридаю, бо не відмовляюся, - згадує про той важкий період у житті Дар’я. - Мені тоді здавалося, що життя на цьому закінчилося". Детальніше про це – читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності