Лайм

Блогерка Юлія Верба повідомила про заручини з коханим та показала романтичні фото

Дівчина озвучила деякі подробиці

Відома українська блогерка Юлія Верба, яка останнім часом зіштовхується з критикою у мережі, повідомила про заручини. Обранець дівчини зробив їй пропозицію, підготувавши неочікуваний романтичний сюрприз.

Деталями радісної події зірка соцмереж поділилася у Instagram. Вона опублікувала кадри з місця, де їй освідчувався коханий, а також вже встигла похвалитися обручкою. На опублікованих фото можна побачити закохану пару, проте обличчя свого таємничого партнера Юлія не спішить розкривати.

Читайте також: Дженніфер Лопес показала кадри романтичного весілля з Беном Аффлеком у першу річницю шлюбу.

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

"Я сказала так", - лаконічно підписала серію кадрів дівчина. У stories вона додала, що пропозиція "була для неї неочікуваною", а також натякнула, що майбутнє весілля "має пройти з музиками". "Я не очікувала взагалі просто. Це був шок. Але то має бути весілля з музиками", - сказала вона.

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Також Верба зазначила, що коханий освідчився їй у місці, яке мало для неї особливе значення, але деталі вона вирішила не розсекречувати. Сама ж пропозиція відбулася 1 жовтня. Можна помітити, що чоловік підготував для Юлі букет красивих червоних троянд і прикрасив територію свічками, з яких виклав серце.

Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Що відомо про особисте життя Юлії Верби

Тривалий час зірка соцмереж була у стосунках із блогером Денисом Притулою. Він задарював свою обраницю величезною кількістю подарунків та квітів. В одному з інтерв'ю Верба говорила, що екс-коханий презентував їй браслет Cartier, вартість якого сягає близько 5-7 тисяч доларів. Такий коштовний презент він вирішив зробити дівчині на день народження. Пара кілька разів розставалася, після чого відновлювала стосунки. Однак в травні закохані вирішили остаточно розійтися.

Читайте на тему: Моє серце вільне: акторка Ірина Кудашова раптово спростувала заяву про одруження.

Уже в липні цього року Юлія опублікувала фотографію зі своїм новим коханим, але в кадрі не було видно обличчя чоловіка. Тому підписникам поки що залишається лише здогадуватися та у коментарях робити спроби проводити власне "розслідування" з приводу того, хто ж підкорив серце блогерки-мільйонниці.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита