Лайм

Євгенія Емеральд пройшла детектор брехні після звинувачень і погроз колишнього чоловіка

Снайперка розповіла свою історію на всю країну

Тиждень тому українська захисниця Євгенія Емеральд у соцмережах та в інтерв'ю розповіла про домашнє насильство і страшні погрози з боку колишнього чоловіка-військового Євгена Стипанюка. Тепер снайперка з позивним "Жанна д'Арк" прийшла на телебачення, де пройшла тестування на детекторі брехні, щоб довести правдивість своїх слів.

Читайте також: Після зізнань Емеральд про домашнє насильство заявили ще дві колишні Стипанюка.

Військова стала героїнею нового випуску шоу "Говорить вся країна". В анонсі програми сказано, що Євгенія прийшла на ТБ, щоби насамперед поділитися своєю історією і на власному прикладі показати іншим жінкам, що потрібно виходити з аб'юзивних стосунків.

Фото: 1plus1.ua

"Я хочу надати розголос цій історії, адже зараз я голос всіх жінок України, які постраждали від домашнього насильства. Для мене це справа честі. Я це пережила, я знаю як це важко, саме тому хочу на своєму прикладі показати, що так не має бути", - сказала Емеральд.

Снайперша додала, що отримує погрози не лише від колишнього чоловіка, а й від його друзів. Журналісти програми провели своє розслідування та поспілкувалися навіть з матір'ю Стипанюка.

Читайте також: Тиран і нарцис: колишня дружина актора Костянтина Войтенка звинуватила його у домашньому насильстві.

У студії токшоу також з'являться колишні жінки Стипанюка, які також постраждали від домашнього насильства з боку військового. Колишня дружина і мати його 13-річного сина Анна розповість, як Євген зраджував їй, бив, погрожував та наполягав на аборті.

Подробиці конфлікту та результати поліграфа глядачі каналу "1+1 Україна" побачать у випусках "Говорить вся країна" 30 та 31 жовтня.

Фото: 1plus1.ua

Нагадаємо, Євгенія Емеральд та Євген Стипанюк познайомилися на фронті. Військові зіграли весілля у жовтні минулого року просто на передовій, посеред лісу. У квітні 2023-го у пари народилася донька Афіна, а на початку жовтня снайперка оголосила про розлучення. Через кілька днів військова оприлюднила голосові повідомлення та скріншоти переписки з колишнім чоловіком, де той ображає її та погрожує физичною расправою.

Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Пізніше Євгенія Емеральд дала інтерв'ю Аліні Доротюк, де розкрила подробиці своєї історії та розповіла, що допомогло їй побороти депресію

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024