Лайм

Перша вагітність перервалася: дружина Тимура Мірошниченка розповіла про викидень

Жінка втратила дитину

Тимур та Інна Мірошниченко, які у 2023 році стали названими батьками для хлопчика з дитячого будинку, нині працюють над усиновленням ще однієї дитини. Дружина телеведучого подала документи сама, оскільки той не має часу знову відвідувати курси для майбутніх батьків.

Батьківський досвід подружжя зацікавив багатьох українців, і вони ставлять їм питання у соціальних мережах. Спілкуючись із підписниками у своєму Instagram, Інна Мірошниченко зізналася, що одного разу втратила дитину.

Читайте також: Хотіли ще й дівчинку: дружина Мірошниченка розповіла, що завадило їм усиновити одразу двох дітей.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

"Інно, у вас було дві вагітності? Як порадите пережити втрату на 18-му тижні?" - запитала підписниця.

"Три. Наша перша вагітність теж перервалася, - відповіла юристка. - Просто прийняти. Більш "сухий" аргумент - кожна 5-6 вагітність не закінчується пологами. Більш "глибокий" - у цієї дитини була коротка місія. Щось підсвітити у Вас. Вона її виконала і пішла чекати на своє інше втілення. Так мало статися, і все. Дайте собі час прожити біль, відпустити і рухатися далі".

Фото: https://www.instagram.com/_inna_mi_/

Мама трьох дітей додала, що багато жінок довкола пережили аналогічний досвід, тому головне - не звинувачувати себе.

Читайте на тему: Усиновлення не для бездітних: Інна Мірошниченко відповіла, чому сама не народила третю дитину.

Раніше Інна Мірошниченко розповіла, що вони вирішили не зупинятися на одній усиновленій дитині, бо відчули, що у їхніх серцях та квартирі є місце для інших дітей.

Знаменита сім'я не приховує, що вони одразу хотіли всиновити двох малюків, але психологи після консультації не дали їм такої можливості. Тепер Інна подала документи як мати-одиначка, оскільки її доходи та нерухомість дозволяють це зробити без участі чоловіка.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні