Лайм

Колишній чоловік Ані Лорак відреагував на чутки про стрімке розлучення з другою дружиною

Мурат звернувся до своїх підписників із проханням

Влітку цього року турецький підприємець, колишній чоловік зрадниці Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу зіграв весілля з українкою Лілією. Проте нещодавно у мережі почали з'являтися чутки на рахунок того, що пара нібито розлучилася через кілька місяців після пишного святкування. Причиною для появи подібних тверджень стало те, що 27-річна дівчина видалила усі спільні кадри із чоловіком, а також відписалася від його соцмереж.

І поки користувачі мережі губляться у здогадках, Налчаджіоглу порушив мовчання та зробив заяву. У Instagram-stories колишній обранець Лорак звернувся до підписників із проханням поважати його кордони та не обговорювати особисте життя.

Читайте також: Мій промінчик світла: Олександр Кривошапко показав нову кохану після розлучення з другою дружиною.

Фото: instagram.com/muratnalca

"Прошу вас поважати мої особисті кордони і не ставити запитань стосовно особистого життя. Я ніколи не обговорював і не маю наміру обговорювати своє особисте життя! Я завжди обирав мовчання і зараз обираю мовчати. Я не людина шоубізнесу чи соцмереж. Я проста і справжня людина. Це не означає, що я ангел, я просто людина. Прошу не обговорювати мене і мою родину", - написав Мурат у своєму блозі.

Після цієї заяви досі залишається незрозумілим, чи підтвердив чоловік чутки про розлучення, чи спростував їх. Але якщо раніше у профілі бізнесмена було вказано, що він є чоловіком Лілії, то наразі цієї інформації у шапці сторінки більше немає. У той же час кадри з весілля, на відміну від Лілії, Мурат не став видаляти.

Мурат та Лілія разом уже близько трьох років. У червні цього року закохані відіграли весілля, яке пройшло у заміському комплексі в Конча-Заспі. До шлюбу з дівчиною Налчаджіоглу був одружений із уродженкою Буковини Ані Лорак, з якою офіційно розлучився у січні 2019 року.

Читайте на тему: Ми були такі щасливі: Віра Брежнєва висловилася про розлучення з Костянтином Меладзе.

Фото: instagram.com/muratnalca

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну турецький підприємець підтримав нашу країну та навіть залишився тут. Тоді як Лорак обрала повністю протилежну позицію - вона залишилася у Москві та робить вигляд, що на її Батьківщині немає ніякої війни. Разом з Ані Лорак Налчаджіоглу виховує доньку Софію, яка народилася у червні 2011 року. У своєму блозі Мурат іноді публікує теплі сімейні кадри з дівчиною, а також показує, як проводить з нею час.

Мурат Налчаджиоглу з донькою СофієюФото: instagram.com/muratnalca

  • Нещодавно сестра Софії Ротару розповіла, де живе співачка під час війни разом зі своїм сином Русланом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Український гуморист назвав причину, чому його не взяли до лав ЗСУ

Володимир Жогло не зміг потрапити на фронт через проблеми зі здоров'ям - гуморист та шоумен розповів, як ходив до військкомату

Яким був перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступила Україна: відео найкращих номерів

Після першого півфіналу у фінал "Євробачення-2024" пройшли 10 учасників, серед яких alyona alyona та Jerry Heil - відео виступу України 7 травня

На конкурсі вперше за 30 років: як представниця Люксембурга виступила на "Євробаченні-2024"

Люксембург повернувся на Євробачення після 30-річної перерви - хто представляє країну у та яким був виступ виконавиці - відео