Лайм

Знайшли рецептурні препарати: стали відомі нові подробиці смерті зірки "Друзів" Меттью Перрі

У 2022 році знаменитість випустив книгу, у якій розповів власну історію

У суботу, 28 жовтня, обірвалося життя канадсько-американського актора Меттью Перрі, найбільше відомого шанувальникам за роллю Чендлера Бінга в серіалі "Друзі". Повідомлялося, що його знайшли мертвим у власному джакузі у будинку, що розташований у Лос-Анджелесі. Фахівці припускають, що чоловік загинув внаслідок утоплення.

Згодом з'ясувалися нові обставини смерті знаменитості. Зокрема, після проведеного правоохоронцями обшуку у будинку Перрі там знайшли рецептурні препарати. Видання TMZ пише, що у домі виявили антидепресанти, заспокійливі, а також ліки від хронічної обструктивної хвороби легень, що відноситься до захворювань, які викликають блокування повітряного потоку та проблеми, пов'язані з диханням.

Читайте на тему: Колишня дівчина зірки "Друзів" Меттью Перрі розповіла про його наркотичну залежність.

Фото: instagram.com/mattyperry4

Також відомо, що коронер округу Лос-Анджелеса проведе токсикологічну експертизу, і під час розтину з'ясується, чи були в організмі актора наркотики на момент його смерті. Остаточні результати оприлюднять лише через кілька місяців.

Близькі друзі зірки діляться, що останні дні свого життя він мав гарне самопочуття та був у хорошому гуморі. Останню свою розмову Перрі провів з асистентом, якого попросив купити телефон та окуляри за рецептом. Коли помічник прибув до будинку зірки, то знайшов його уже непритомним у воді.

Деталями останньої приватної розмови із Чендлером Бінгом поділилася і його партнерка з фільму "Ніч з життя Джиммі Рірдона" Айоні Скай. "Привіт! Сподіваюся, все добре. Я медитував (я медитую і зараз), і раптом заграла In Your Eyes. І я миттєво подумав про те, яка ти прекрасна", – йдеться у текстовому повідомленні яке чоловік написав своїй колезі. "Трепет. Я люблю її. Цілую", - відповіла вона. На що Перрі написав: "Сподіваюся, ти здорова і щаслива". Скай у відповідь надіслала: "Приємно було тебе почути. З тобою у мене пов'язані лише приємні спогади".

Фото: Getty Images

Читайте також: Актор Майкл Гембон помер у віці 82 років: він зіграв Дамблдора у "Гаррі Поттері".

Тим часом тренер Меттью з піклболу (різновид спорту з ракеткою, який поєднує в собі елементи бадмінтону, тенісу та настільного тенісу) у коментарі виданню People заявив, що його підопічний добре себе почував та отримував задоволення від тренувань. Більше того, навіть у день трагедії, 28 жовтня, він мав заняття із ним.

"Він думав, що це те, що може допомогти йому одужати, і він мав чудові результати. Він любив це. Він приходив п'ять разів на тиждень, постійно говорив про це. Йому стало набагато краще, він завжди всіх смішив. Він був конкурентоспроможним, просто справжнім, хорошим хлопцем, який піклувався про всіх", - розповів тренер Метт Манассе.

Деякі шанувальники вважають, що Перрі "передбачив" власну смерть. До такого висновку вони дійшли завдяки останньому допису знаменитості в Instagram: напередодні трагедії канадсько-американський актор оприлюднив знімок, на якому відпочивав у джакузі - тому самому, де його знайшли мертвим через кілька днів. "О, так тепла вода кружляє навколо, вам добре? Я Меттмен", - йшлося у підписі до фото.

Фото: instagram.com/mattyperry4

Меттью Перрі був запрошеним актором в "Еллі Макбіл" і "Західному крилі", а також брав участь в озвучуванні епізоду "Сімпсонів". Проте найбільше він відомий роллю Чендлера Бінга в серіалі "Друзі", а також Ніколаса "Оза" Озеранскі у фільмі "Дев'ять ярдів" та його продовженні - "Десять ярдів".

Тривалий період свого життя боровся з алкогольною та наркотичною залежністю, про що відверто розповів у мемуарах, які побачили світ у 2022 році. У книзі чоловік пише про те, що неодноразово "був на межі смерті".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі