Лайм

Спустошені втратою: актори серіалу "Друзі" зробили спільну заяву щодо смерті Меттью Перрі

Життя зірки обірвалося 28 жовтня

На 55-му році життя помер відомий актор Меттью Перрі, який зіграв Чендлера Бінга у легендарному серіалі "Друзі". Колеги по стрічці через кілька днів після трагічної новини зробили спільну публічну заяву.

Дженніфер Еністон, Ліза Кудров, Девід Швіммер, Кортні Кокс і Метт Леблан у коментарі виданню People зазначили, що "спустошені цією втратою".

Читайте також: Зірки "Друзів" вперше зізналися, що їхнє кохання було не тільки на екрані.

Перрі та інші актори серіалу "Друзі"Фото: Getty Images

"Ми всі дуже спустошені цією втратою. Ми були не просто колегами, ми були сім'єю. Багато чого можна сказати, але нам потрібен час, щоб посумувати та пережити цю трагедію. Пізніше ми зможемо сказати більше, а наразі наші думки та наша любов із родиною Меттью, його друзями та всіма, хто любив його у всьому світі", - йдеться у заяві зірок.

Трагічну звістку прокоментувала і Меггі Віллер, яка зіграла Дженіс у серіалі "Друзі". "Яка втрата. Світ сумуватиме за тобою Меттью Перрі, - написала акторка у своєму блозі в Instagram у день його смерті, у суботу, 28 жовтня. – Радість, яку ти приніс багатьом за своє коротке життя, буде жити ще довго. Я почуваюся благословенною за кожен творчий момент, який нам вдалося розділити разом".

Меттью Перрі та Меггі ВіллерФото: instagram

Нагадаємо, 54-річного Меттью Перрі знайшли мертвим у власному джакузі. Видання TMZ повідомляло, що помічник актора вийшов з його дому на кілька годин, а після повернення знайшов бездиханне тіло актора у воді. Жодних підозр щодо насильницької смерті у поліції не було. Хоча пізніше з'ясувалося, що у домі знаменитості були знайдені різноманітні рецептурні ліки, у той час жодних заборонених речовин виявлено не було.

Читайте на тему: Два тижні провів у комі: зірка "Друзів" Меттью Перрі ледь не помер через наркотики.

Перрі, який минулого року презентував свої мемуари "Друзі, коханки та одна велика халепа", зізнався через кілька тижнів після випуску книги, що хотів би більше проводити зі своїми колегами по стрічці "Друзі": "Ми не так часто бачимося. Я б хотів би, щоб ми бачили один одного частіше".

Свою колегу Еністон Метью називав "чудовою", "приголомшливою", а також "величною". У жовтні 2022 року в одному з інтерв'ю актор подякував Дженніфер за дружбу та підтримку у період, коли він боровся з наркотичною та алкогольною залежністю. "Ми знаємо, що ти п'єш", - сказала йому акторка під час зйомок серіалу "Друзі". "Уявіть собі, яким страшним для мене був цей момент, - сказав пізніше Перрі, додавши, що Еністон була однією з тих, хто найбільше його підтримав та допоміг. - Я вдячний їй за це".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil