Лайм

Вакарчук зустрівся з чоловіком Маші Єфросиніної, який служить у ЗСУ: фото з фронту

Ведуча прокоментувала візит музиканта

Тимур Хромаєв, чоловік української телеведучої Маші Єфросініної, боронить нашу країну у лавах ЗСУ, і нещодавно він зустрівся із фронтменом гурту "Океан Ельзи" Святославом Вакарчуком. Їхня спільна фотографія вже з'явилася у соцмережах.

Відповідний кадр на своїй сторінці в Instagram опублікувала сама Єфросиніна, залишивши до нього короткий підпис. "Найкраще повідомлення "привіт", яке можна отримати з ранку", - написала вона.

Читайте також: Падалко, Єфросиніна та інші відомі українки зворушливо привітали своїх чоловіків з Днем захисників.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Днями Вакарчук побував у прифронтовій зоні, де і зустрівся з Тимуром Хромаєвим. Останній, як відомо, у минулому був бізнесменом та головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, проте вже понад рік він є воїном ЗСУ та захищає Україну у складі у 112-ї бригади. Піти захищати Батьківщину чоловік наважився добровільно. Раніше Марія розповідала, що її обранець на даний момент є командиром бригади, а у його підрозділі більше 100 людей.

"Він офіційно у ЗСУ. Свого часу він пішов добровольцем і прийняв рішення офіційно оформитися в ЗСУ. На сьогоднішній день він уже командир бригади. У його підрозділі більше 100 людей. Вони займаються радіоелектронною боротьбою, БПЛА і дронами. Вони фізично за рахунок технологій знищують ворожі цілі. І я ним пишаюся", - говорила вона.

При цьому знаменитість не приховує, що переживає за близьку людину та з нетерпінням чекає його повернення з фронту: "Мені досі важко говорити про те, як власне я щодня живу зі страхом втратити кохану людину, свого чоловіка. Ви бачите, що я нічого не пишу про це, іноді через кому, серед всіх обставин, що мені доводиться жити, я це вставляю, але ніколи окремо за дужки не виношу, бо ця тема сильно за дужками".

"Іноді я пробую написати щось про Тимура і те, що він на фронті... Я реагую на кожен комент накшталт: "О, чергова спекуляція", "О, чоловік військовий, а де він, на передку сподіваюсь?", "А що вона про нього нічого не пише, напевно у них все погано". Таких речей дуже багато. І я реагую на це дуже агресивно, я хочу написати кожному: "Пішов на х*й". Це теж не нормально, звісно, і це теж стосується лише моїх проблем і того, що з цим болем важко жити. Але якось я вирішила, що не буду про це нікому говорити, не хочу", - також висловлювалася про службу свого чоловіка ведуча.

Читайте на тему: Більше пристрасті й чуттєвості: Денисенко розповіла про зміни в стосунках з чоловіком-військовим.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Нагадаємо, Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв одружилися у 2003 році. Разом пара виховує двох дітей - дочку Нану та сина Олександра. Також зірка зізнавалася, що неодноразово переживала кризу у стосунках з чоловіком, і у тому числі у період повномасштабного вторгнення.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни