Лайм

Дуже слабкий рівень: дочка Олі Полякової розповіла, чому покинула навчання в Лондоні

Тепер Маша Полякова – студентка американського вишу

Старша дочка Олі Полякової Маша пішла стопами матері та обрала музику справою свого життя. У 2022 році дівчина вступила до музичного університету BMus у Лондоні, де провчилася рік.

У вересні 2023 року Полякова здивувала новиною, що її 18-річна донька покинула Англію та вступила на композиторське відділення до музичної академії ім. Чайковського у Києві. Тепер дівчина знову змінила вектор розвитку, про що розповіла у програмі "Ранок у великому місті".

Читайте також: Дуже некрасиво повівся: 18-річна донька Олі Полякової розповіла, чому розійшлася з бойфрендом.

Маша Полякова Фото: https://www.instagram.com/mashapolyakova/

За словами Маші Полякової, вона кинула навчання у Лондоні через "слабкий рівень" програми. Тепер вона студентка престижного американського коледжу, про який давно мріяла. До речі, саме там навчається співачка Jerry Heil.

"Я відрахувалася з англійського вишу, оскільки вступила до американського музичного коледжу Берклі на зимовий курс. Нам із однокурсницею дуже не подобалося навчання там, бо дуже слабкий рівень. Ми провчилися 12 років у музичній школі, у нас великі знання були. Вона поступила [у США], їй прийшло підтвердження, і вона така: "Ну давай, ну вступи". І я теж подала документи і, зрештою, вступила. Ще і з дуже гарною знижкою", - заявила дівчина.

У 2022 році Оля Полякова розповідала, що її дочка мріяла навчатися в Берклі, але після початку повномасштабної війни сім'я не мала можливості оплачувати дороге навчання в США.

Читайте також: Безкоштовно лікується в Англії: Оля Полякова розповіла про хворобу своєї мами.

Фото: https://www.instagram.com/mashapolyakova/

"Музичний коледж Берклі в Бостоні дуже дорого коштує. Сьогодні ми просто не маємо можливості оплачувати їй таке дороге навчання, - говорила співачка. - Я їй сказала: "Доню, це таке випробування для тебе. Ти маєш так підготуватися за цей рік, щоб зробити все залежне від себе. Якщо ти зможеш виграти грант і вчитися пільгово чи безкоштовно – це буде твоя заслуга, це буде твій внесок до сімейного бюджету. Тому ти маєш зібратися гарненько і зрозуміти, що таке життя"".

Раніше продюсер Олі Полякової розповів, скільки вона заробила на скандальному елітному весіллі у Львові.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації