Лайм

Продюсер Олі Полякової розповів, скільки вона заробила на скандальному елітному весіллі у Львові

Чоловік поділився, на що буде витрачена значна частина грошей

На початку жовтня у Львові відбулося весілля екс-прокурора Ростислава Ільницького та колишньої співробітниці Держбюро розслідувань Роксолани Москви. На захід запросили знаменитостей, серед яких Григорій Решетнік та Оля Полякова. Продюсер останньої назвав суму, яку артистка заробила, виступаючи на святкуванні.

Так, у інтерв'ю Славі Дьоміну Михайло Ясинський заявив, що його підопічна отримала за виступ більше 10 000 доларів, але менше 25 000. Чоловік наголосив, що значна частина цих грошей піде на утримання команди та фонд виконавиці. А більш детально про витрачений гонорар Полякова розповість на своєму концерті у Києві, який відбудеться 26 жовтня.

Читайте також: Всі наслідки приймаю: Юрій Ткач пообіцяв передати гонорар за весілля скандального блогера на ЗСУ.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Люди кажуть, що я виправдовуюся, ні, я хочу пояснити природу певних процесів. Це не 25 і це не 10. Більша частина йде на роботу команди та в фонд артиста. Якщо Оля заробила 4−5 тисяч доларів то було б добре. Куди вона їх витратила, ми побачимо на концерті", - сказав Ясинський.

Висловився продюсер співачки і про торт за 100,000 грн. Він заявив, що виріб був зроблений з пластику, і про це йому повідомив один із артистів, який теж виступав на пишному весіллі. "Я знаю від одного, хто був на цьому святі з артистів, що торт цей був пластиковий, і справжній торт там був тільки на вершині", - сказав чоловік.

Пишне весілля Ільницького та Москви призвело до бурхливої реакції у соцмережах. ЗМІ та користувачі мережі назвали святкування з таким розмахом під час повномасштабної війни "бенкетом під час чуми". Відомо, що захід пройшов у елітному п'ятизірковому комплексі під Львовом Emily Resort, і він тривав дві доби. У перший день були присутні 300 гостей, у другій – 500.

Читайте на тему: Співачка TAYANNA розважала гостей на весіллі скандального блогера - організатора "п'яних вечірок".

Фото: Lviv.Media

Окрім Полякової та Решетніка, на весіллі також виступили Олександр Пономарьов та DZIDZIO (справжнє ім'я - Михайло Хома). Обидва артисти ніяк не відреагували на хейт у мережі та не прокоментували ситуацію. Своєю чергою Оля Полякова заявила, що "не цікавиться доходами своїх замовників", а також вона порівняла себе з Робін Гудом, який "забирає у поганих та віддає хорошим".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі