Лайм

Прославляє Сталіна і Путіна: дочка Сніжани Єгорової розкрила, де зараз знаходиться телеведуча

Путіністка живе в Туреччині як "українська біженка"

Сніжана Єгорова – одна з українських знаменитостей, які потрапили під санкції РНБО за підтримку війни в Україні. Скандальна телеведуча, яка прославляла Путіна після окупації Донецької та Луганської областей, нині зникла з публічного простору: її сторінки у соцмережах видалено.

Дочка Єгорової, телеведуча Анастасія (Стася) Ровінська, не підтримує стосунків із матір'ю-путіністкою. Тим не менш, їй відомо, де вона знаходиться і що говорить про війну в Україні.

Читайте також: Не бачилися 6 років: Стася Ровінська показала зворушливу зустріч із рідною сестрою.

Фото: Instagram

"Ця людина не заслуговує на увагу, я б не хотіла про неї говорити. Я її викреслила зі свого життя, на жаль. Я знаю, що вона знаходиться в Туреччині з дітьми. Іноді натрапляю навіть на її Telegram-канали, де вона пише такі нісенітниці! Це дає мені більше розуміння про цю людину, що там трішки "ку-ку". Тому що "Сталін - герой, Путін - герой, Папа Римський - рептилоїд", всілякі теорії змови, - розповіла ведуча в інтерв'ю Славі Дьоміну. - Іноді на це смішно подивитися. Мені шкода, що у мене немає стосунків із нормальною людиною, насправді. Мені б хотілося, як дитині, але у мене настільки зараз фокус на своїх власних дітях, що вже немає часу рефлексувати, наскільки я бідна-нещасна була в дитинстві. Головне, що зараз у мене все гаразд".

Стася Ровінська з матір'ю Фото: karavan.ua

Стася Ровінська – дочка Сніжани Єгорової та режисера Семена Горова. Раніше вона зізнавалася, що з дитинства була жертвою фізичного і психологічного насильства з боку матері. Родички розірвали стосунки ще до початку повномасштабної війни в Україні. Вже 1,5 роки Ровінська живе у США з чоловіком та трьома дітьми.

Єгорова виїхала до Туреччини до 24 лютого 2022 року разом із трьома молодшими дітьми від Антіна Мухарського. Там вона скаржилася на "переслідування української влади", оскільки консульство не хотіло надавати путіністці статусу біженця.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували