Лайм

Козловський дорікнув Кондратюку, що його сини не служать: що відомо про дітей продюсера

Співак зробив нову заяву про конфлікт з чоловіком

На тлі скандалу з боргом військовослужбовець Віталій Козловський дорікнув свого колишнього наставника Ігоря Кондратюка у тому, що його сини не боронять Україну на фронті. Нагадаємо, продюсер є батьком трьох дітей - двох синів Сергія та Данила, доньки Поліни.

Висловитися про дітей Кондратюка мобілізований артист вирішив після того, як екс-продюсер відмовився від мирової угоди. "Якби його сини сьогодні служили, можливо, діалог був би. А так - він мене ніколи не почує", - прокоментував його різку відповідь Віталій. Напередодні співак звернувся до продюсера із проханням укласти мирний договір: зустрітися особисто та виплатити борг в 1,5 млн грн за наступні два роки, замість того, аби кожного місяця стягувати плату. Пропозиція виконавця була відхилена.

Читайте також: Подруга Козловського відповіла на закиди про те, що він пішов на фронт попіаритись.

Віталій Козловський служитьФото: instagram.com/kondratiuk_official

Що відомо про дітей Ігоря Кондратюка

Раніше в одному з інтерв'ю чоловік розповідав, чим займаються його дорослі сини Сергій та Данило. Він говорив, що обидва залишилися в Україні і кожен займається своїм професійним напрямком. Старший - монтує соціальні ролики, молодший - займається блокчейном.

"Двоє хлопців живуть у Києві, працюють. Старший монтує соціальні ролики якісь, де вони їх беруть і знімають, я не знаю. Середній займається блокчейном. Він організував фонд разом із однодумцями. Донатять на ЗСУ, возять волонтерські речі якісь. Вони не возять, а їхній фонд", - ділився Кондратюк.

Що стосується мобілізації хлопців, то, за словами продюсера, їх не призвали до служби через проблеми зі здоров'ям, і обоє вони у четвертій хвилі мобілізації, як і він сам. "Вони обоє у четвертій хвилі мобілізації, так само як і я. У них обох там проблеми зі здоров'ям через те, що дитинство провели за комп'ютерами", - заявляв чоловік.

Читайте на тему: Перейшов межу: Сумська присоромила Кондратюка, який стягує борг з військової зарплатні Козловського.

Кондратюк з синами та донькоюФото: tsn.ua

Донька Ігоря Кондратюка нині навчається за кордоном. Поліна - другокурсниця американського вишу та здобуває освіту за спеціальністю інженер космічних систем. Зірковий батько неабияк пишається досягненнями своєї дитини.

"Вчиться вона у нас прекрасно. Єдина проблема, що вона не змогла приїхати навіть на канікули через те, що не літають літаки. Вирішили, що розумніше залишитись там. Сподіваюся, у грудні вона приїде через Варшаву. Привеземо її додому", - коментував її освіту закордонну освіту він.

Донька Кондратюка ПолінаФото: instagram.com/kondratiuk_official

До слова, у хвилю четвертої мобілізації потрапляють усі мешканці країни, які не мають фізичних або вікових обмежень. Четверта хвиля може розпочатися лише після того, як закінчиться друга та третя.

  • Детальніше про конфлікт між Кондратюком та Козловським, а також про причину його виникнення - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита