Лайм

Колишня наречена Меттью Перрі зізналася, що покійний актор "Друзів" завдав їй великого болю

Жінка озвучила особисті деталі

28 жовтня пішов з життя відомий канадсько-американський актор, зірка серіалу "Друзі" Меттью Перрі. Трагічна звістка шокувала прихильників з усього світу, а також тих, хто знав його особисто.

Про смерть 54-річного Перрі в Instagram висловилася його колишня наречена Моллі Гурвіц. Нагадаємо, актор зробив жінці пропозицію у 2020 році. Екс-обраниця знаменитості, згадуючи про Меттью, сказала, що "він був складним і завдав такого болю, якого раніше вона ніколи не відчувала".

Читайте також: Спустошені втратою: актори серіалу "Друзі" зробили спільну заяву щодо смерті Меттью Перрі.

Фото: Getty Images

Тим не менше, Моллі зауважила, що вдячна йому за все, чого навчилася у період їхніх відносин. "Хоча я любила його глибше, ніж могла собі уявити, він був складним і завдавав такого болю, якого я ніколи не відчувала. Ніхто в моєму дорослому житті не справив на мене більшого впливу, ніж Меттью Ленгфорд Перрі. Я дуже вдячна за це, за все, чого я навчилася завдяки нашим стосункам. Метті, я відчуваю полегшення, що ти в спокої", - говориться в заяві колишньої актора.

Прокоментувати смерть Меттью Гурвіц вирішила після того, як колега Перрі за серіалом "Друзі" Ліза Кудров запропонувала забрати до себе його домашнього улюбленця Альфреда. Пізніше стало відомо, що у собаки є хазяйка, якою виявилася саме Моллі. Пес з'явився у зірки, коли він зустрічався із нею, а коли вони розійшлися, актор забрав улюбленця. Тож після його смерті Гурвіц заявила, що Альфред тепер буде жити з нею.

Сам Перрі у своїх мемуарах "Друзі, коханки та одна велика халепа" зізнавався, що не пам'ятає, як робив пропозицію руки та серця. А саме через те, що на той період він проходив лікування у реабілітаційному центрі через зловживання наркотиками, передає Hindustan Times.

"Я купив їй каблучку, тому що боявся, що вона мене покине, - пише Пері у своїй книзі, не вказуючи ім'я. - Я не хотів залишатися з розбитим серцем і на самоті під час коронавірусу. Я був під дією наркотичних речовин, коли запропонував їй вийти за мене. Я навіть просив благословення її родини".

Читайте на тему: Колишня дівчина зірки "Друзів" Меттью Перрі розповіла про його наркотичну залежність.

Фото: instagram.com/mattyperry4

Після реабілітації, коли Пері прийшов до тями, то був шокований, що тепер він заручений та живе із жінкою: "Я лише поступово почав усвідомлювати, що заручений, живу з жінкою та двома собаками. Я не був готовий ні до чого такого. Ти живеш зі мною? Ми живемо разом? Я не пам'ятав цього, тому було цілком зрозумілим те, що ми згодом розійшлися". Розстатися з Моллі Перрі наважився у 2021-му.

Раніше зірки "Друзів" вперше зізналися, що їхнє кохання було не тільки на екрані.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні